ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Μήπως κάνετε και εσείς αυτό το λάθος πριν βάλετε το κραγιόν σας;


CHRYSAD

30 Οκτωβρίου 2018

abaca_595529_041.jpg

Είστε εθισμένες στα κραγιόν; Δεν ξεχνάτε να το φορέσετε ακόμα και όταν φεύγετε από το σπίτι στις 7 το πρωί; Τα «αλλάζετε σαν τα πουκάμισα» πάνω στα χείλη σας μέσα σε μία μέρα; Αν απαντήσατε ναι, τότε το tip που θα διαβάσετε παρακάτω σας αφορά.

Εσείς λοιπόν που είστε κραγιονούδες (ναι, μόλις τώρα έβγαλα αυτή τη λέξη από το μυαλό μου) θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει πως τα χείλη σας ξεραίνονται εύκολα όταν φοράτε σταθερά, ματ κραγιόν. Τα ξερά χείλη σε συνδυασμό με longwear κραγιόν είναι big no no, αφού απλά θα τονίσουν το πρόβλημα και το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου κολακευτικό.

Αυτά τα foundations μένουν σταθερά ακόμα και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες

Στην περίπτωση αυτή οι καλύτεροί σας φίλοι είναι δύο: το lip balm (συνέχεια, όλη μέρα και όλη νύχτα) και φυσικά η απολέπιση. Στην αγορά θα βρείτε άπειρα έτοιμα lip scrubs, αλλά ακόμα κι αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε κάτι άλλο πέρα από κραγιόν (fellow addicts, σας νιώθω), μπορείτε πανεύκολα να φτιάξετε ένα μόνες σας.

Τα συστατικά που χρειάζεστε είναι ελαιόλαδο και ζάχαρη, τα οποία θα αναμείξετε για να δημιουργηθεί μία πηχτή μάζα. Τρίβετε μία μικρή ποσότητα όποτε θεωρείτε πως τα χείλη σας το έχουν ανάγκη, έπειτα απλώνετε πολύ lip balm ή βαζελίνη και πείτε hello στα νέα σας απαλά χείλη που θα αναδείξουν όλα σας τα κραγιόν.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις πιο δυνατές τάσεις στα κραγιόν για τον φετινό χειμώνα.

Πέντε tips για να μην «τρέχει» το μακιγιάζ των ματιών σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.