ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε την πιο αποτελεσματική μάσκα για τους μαύρους κύκλους


Ελένη Τσούτση

30 Δεκεμβρίου 2018

kyle-smith-528234-bgunsplash.jpg

Όσο φοβόμαστε όλες τους μαύρους κύκλους, υπάρχουν στιγμές που απλά δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε - ειδικά τώρα τις γιορτές που ξενυχταμε. Οι μαύροι κύκλοι κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό και είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους εξαφανίσουμε. Σήμερα θα ετοιμάσουμε μία μάσκα με απλά υλικά απο το σπίτι σας που θα σας προσφέρει ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα και θα σας κρατήσει φρέσκιες μέχρι το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Υλικά:

πατάτα

ροδόνερο

Εκτέλεση:

Ναι με πατάτα! Γνωρίζατε ότι το συνηθισμένο συστατικό της κουζίνας είναι ένας πολύ καλός παράγοντας λεύκανσης του δέρματος; Ορισμένα ένζυμα που υπάρχουν στις πατάτες έχουν λευκαντικές ιδιότητες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε μια μικρή πατάτα και να την τραβήξετε - να  προσθέσετε δύο-τρεις σταγόνες ροδόνερου και να τοποθετήσετε το μείγμα κάτω από τα μάτια σας. Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά περίπου και κατόπιν ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

 

Δείτε ακόμη:

Πόροι και μαύρα στίγματα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.