ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Φτιάχνουμε DIY συνταγή για να εξαφανίσουμε τα σπυράκια


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2019

bella-hadid-social.jpg

Τα σπυράκια είναι κάτι που όλες μας δεν θέλουμε να βλέπουμε στο πρόσωπό μας αλλά οι περισσότερες ερχόμαστε αντιμέτωπες καθημερινά για αυτό σήμερα θα κάνουμε μια αποτελεσματική DIY συνταγή που θα τα εξαφανίσει!

Μόνο με 3 υλικά, εκ των οποίων τα 2 μπορείτε να τα βρείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς μας και το 1 στο super market, δημιουργείτε ένα μείγμα που καταπολεμά τα σπυράκια. Κάθε ένα από τα 3 συστατικά έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. Αφού φτιάξετε τη συνταγή, καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας και εφαρμόστε το μείγμα μόνο στα σπυράκια. Αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ και το πρωί καθαρίστε την περιοχή.

Τι θα χρειαστείτε;

Υλικά:

Αιθέριο έλαιο τσαγιού - 5 έως 6 σταγόνες

Λάδι Jojoba - 1 κουταλάκι του γλυκού

Baking Powder - 2 κουταλάκια του γλυκού

Οδηγίες εκτέλεσης:

Βάζete 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder σε ένα καθαρό δοχείο. Προσθέτετε σε ένα μικρό μπολ 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι jojoba και 5 με 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Ανακατεύετε καλά για μερικά λεπτά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί και στη συνέχεια ενώνετε τα δύο μείγματα και ανακατεύετε για μερικά λεπτά. Το μείγμα είναι έτοιμο για χρήση στα σημεία που έχετε το πρόβλημα.

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.