ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάξτε τη δική σας μάσκα αντιγήρανσης


Ελένη Τσούτση

7 Φεβρουαρίου 2021

Beauté την Κυριακή: Φτιάξτε τη δική σας μάσκα αντιγήρανσης

Σήμερα σας προτείνουμε μια μάσκα με αντιγηραντικές ιδιότητες που μπορείτε να φτιάξετε πανεύκολα στο σπίτι σας, χρησιμοποιώντας μόνο τρία υλικά από την κουζίνα σας.

Υλικά:

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) που μπορεί να μειώσει τις συνέπειες από την ηλιακή ακτινοβολία στην επιδερμίδα, όπως και βιταμίνη Ε, ένα σούπερ αντιοξειδωτικό συστατικό που αποτελεί μεγάλο όπλο κατά της αντιγήρανσης.

jenny.gr

Ο καφές είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, τα οποία δρουν κατά των ελεύθερων ριζών. Όσο για το γάλα, μπορεί να χρησιμεύει κυρίως για να πετύχετε την ιδανική σύσταση στο μείγμα ενώ έχει συστατικά που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα να γίνει πιο λαμπερή.

Οδηγίες εκτέλεσης:

Λιώστε μισό ώριμο αβοκάντο σε ένα μπολ, ρίξτε μέσα αλεσμένο καφέ και προσθέστε λίγο γάλα ώστε να πετύχετε ένα παχύρρευστο μείγμα, ιδανικό για να το απλώσετε στο πρόσωπό σας. Αφήστε την μάσκα να δράσει για 15 - 20 περίπου λεπτά και δείτε την διαφορά στο πρόσωπό σας!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.