ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Η τέλεια μάσκα ενδυνάμωσης για τα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

10 Δεκεμβρίου 2021

Beauté την Κυριακή: Η τέλεια μάσκα ενδυνάμωσης για τα μαλλιά σας
Instagram:@
Οι γιορτές πλησιάζουν και ο στόχος μας είναι ένας να είμαστε πιο λαμπερές από ποτέ.

Εντάξει υπερβάλουμε αλλά σίγουρα έχουμε ανάγκη να περιποιηθούμε περισσότερο τον εαυτό μας. Ας ξεκινήσουμε από τα μαλλιά μας, μιας και σήμερα οι περισσότερες έχετε χρόνο για εσάς.
Σήμερα, που είναι Κυριακή και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να τους κάνουμε ένα δώρο για το οποίο θα μας ευγνωμονούν: μάσκα!

Η μάσκα από αυγό γίνεται εύκολα, γρήγορα και είναι super αποτελεσματική, τόσο για την ενδυνάμωση όσο και για τον όγκο των μαλλιών μας. Είναι δροσιστική και παράλληλα ενυδατική. Ασφαλώς και θα χρειαστούμε τα απαραίτητα προϊόντα, ωστόσο... η πρόληψη, είναι η καλύτερη θεραπεία.

Βασικό συστατικό της είναι το αυγό, που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη που θρέφει τις ρίζες, σε βιταμίνη Α που βοηθά στη μείωση του σπασίματος της τρίχας και σε βιταμίνη Β12 που προωθεί την ανάπτυξη νέας τρίχας. Επιπλέον, περιέχει κάλιο που θεραπεύει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

ΥΛΙΚΑ:1 αυγό (θα χρειαστούμε τον κρόκο του) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι γάλα φυσικό χυμό λεμονιού

Χτυπάμε τον κρόκο του αυγού με το ελαιόλαδο, το γάλα και τον χυμό λεμονιού και εφαρμόζουμε στο τριχωτό του κεφαλιού μας. Περιμένουμε 15-20 λεπτά για να δράσει και για να απορροφηθούν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και, στη συνέχεια, ξεπλένουμε με κρύο νερό, πολύ καλά.

Δοκιμάστε την και δείτε την διαφορά στα μαλλιά σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.