ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: 3 DIY τονωτικά spray για fresh επιδερμίδα μετά το ρεβεγιόν


Ελένη Τσούτση

23 Δεκεμβρίου 2021

Beauté την Κυριακή: 3 DIY τονωτικά spray για fresh επιδερμίδα μετά το ρεβεγιόν
Pexels
Τα τονωτικά spray είναι από τα πιο «έξυπνα» καλλυντικά και εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ κάθε μέρα, συνήθως όταν επιστρέφω στο σπίτι μετά από μία κουραστική ημέρα.

Σήμερα που θα έχετε ξυπνήσει αργά μετά το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και θα νιώθετε πιο κουρασμένες, κάντε ένα δώρο τόνωσης στην κουρασμένη σας επιδερμίδα. Παρακάτω, θα βρείτε 2+1 πανεύκολες συνταγές για να σας πείσω αρχικά να το φτιάξετε και μετά θα κολλήσετε μόνες σας, δεν ανησυχώ.

Τα υλικά που χρειάζεστε για την πρώτη συνταγή είναι: 1 λίτρο νερό και 1 χούφτα φύλλα μέντας (γεμάτη).
Βράστε το νερό και προσθέστε τα φύλλα μέντας. Σιγοβράστε τα για 10 λεπτά. Στραγγίξτε το υγρό και αφήστε το να κρυώσει. Μόλις αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου, βάλτε το στο ψυγείο.

Τώρα, υπάρχει η επιλογή να βουτήξετε βαμβάκι στο σκεύος που βρίσκεται το toner μας και να περάσετε ταμποναριστά όλο το πρόσωπο, αλλά υπάρχει και η άλλη επιλογή που σας δίνει και τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά και ξανά.

Η δεύτερη και η τρίτη συνταγή χρειάζονται απλώς μία αντικατάσταση σε ένα από τα δύο υλικά της πρώτης. Χρησιμοποιείστε, αντί για φύλλα μέντας, φύλλα πράσινου τσαγιού (ή χυμό λεμονιού σε αναλογία ένα προς δύο με το νερό.

Δοκιμάστε ένα από τα παραπάνω spray και το πρόσωπό σας θα δείχνει πιο σφιχτό και σφριγηλό ενώ, παράλληλα, το μέγεθος των πόρων θα μειωθεί. Α! Και η λιπαρότητα θα μειωθεί.


TAGS