ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Περιποιούμαστε τις βλεφαρίδες μας με καστορέλαιο


Ελένη Τσούτση

18 Δεκεμβρίου 2022

Beauté την Κυριακή: Περιποιούμαστε τις βλεφαρίδες μας με καστορέλαιο
Σήμερα εστιάζουμε στην φροντίδα των βλεφαρίδων μας

Το καστορέλαιο είναι το ιδανικό συστατικό για να πλούσιες, δυνατές και πυκνές βλεφαρίδες. Σε περίπτωση που πέσει μία σταγόνα στο μάτι σας, μπορεί να αισθανθείτε κάποιο τσούξιμο. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ρίξτε άφθονο νερό και θα αισθανθείτε αμέσως καλύτερα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε σίγουρες, ότι δεν έχετε κάποια αλλεργία στο συγκεκριμένο προϊόν.

Jenny.Gr
Pexels

Είναι αρκετά οικονομικό και μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία. Χρησιμοποιήστε το ακόμα και για να ξεβάφετε τη μάσκαρα και γενικότερα το μακιγιάζ των ματιών σας. Είναι ιδανικό και για την περιποίηση των φρυδιών σας, με ανάλογο τρόπο όπως στις βλεφαρίδες σας, εφαρμόστε το στην περιοχή και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι έχουν γίνει πιο πυκνά.

Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι το καστορέλαιο είναι ιδανικό και για τα μαλλιά μας. Ανακατέψτε το μαζί με άλλα φυσικά υλικά, όπως είναι το αμυγδαλέλαιο, αφήστε το στις άκρες σας για 30 με 40 λεπτά και απαλλαγείτε από την ενοχλητική ψαλίδα.

Για υγιή χείλη αλλά και με φυσική λάμψη, ταμπονάρετε ακόμα και με το δάχτυλό σας μερικές σταγόνες από αυτό το θαυματουργό υλικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.