ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα ενυδάτωσης για μετά τη θάλασσα


Ελένη Τσούτση

13 Αυγούστου 2023

Beauté την Κυριακή: Φτιάχνουμε DIY μάσκα ενυδάτωσης για μετά τη θάλασσα
Instagram/@ carlotaweberm
Η μάσκα ενυδάτωσης που έχει ανάγκη το δέρμα σου μετά τη θάλασσα

Αν αισθάνεσαι μετά τη θάλασσα το δέρμα σου αφυδατωμένο και θαμπό τότε σου έχουμε την πιο εύκολη και γρήγορη DIY μάσκα για να αποκτήσει και πάλι την χαμένη του λάμψη. Το αλάτι και ο ήλιος επιβαρύνουν την επιδερμίδα και χρειάζεται ένα boost αναζωογόνησης.

Η πραγματική λάμψη προέρχεται από την πραγματικά καλή ενυδάτωση και εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις αυτή την ολονύχτια μάσκα που θα δώσει φρεσκάδα και ζωντάνια. Κάνε αυτή τη "μαγική" συνταγή το βράδυ, λίγο πριν πας στο κρεβάτι σας και όταν ξυπνήσεις θα λάμψουν τα μάτια σου από το αποτέλεσμα.

Jenny.Gr
Pexels

Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι: 1 κ.σ. μέλι, 3 κάψουλες Βιταμίνης Ε, 1/4 αβοκάντο

Βάζεις τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να "δέσουν" και στη συνέχεια εφαρμόζεις ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπό σου και στο λαιμό. Αφήνεις τη μάσκα να δράσει καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας και το επόμενο πρωί την αφαιρείς με άφθονο νερό και συνεχίζεις κανονικά την πρωινή beauty ρουτίνα σου. Όταν αντικρίσεις το πρόσωπό σου στον καθρέφτη θα νιώσεις μία μικρή χαρά -ή και μεγαλύτερη. It's a promise!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.