ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Η τέλεια μάσκα που θα αναζωογονήσει το δέρμα σου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές


Ελένη Τσούτση

27 Αυγούστου 2023

Beauté την Κυριακή: Η τέλεια μάσκα που θα αναζωογονήσει το δέρμα σου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές
Pexels
Βάλε τέλος στο θαμπό, αφυδατωμένο δέρμα με τρία υλικά που έχεις στην κουζίνα σου

Η ανανέωση και η ενυδάτωση της είναι το πιο σημαντικό βήμα στην περιποίηση του προσώπου, ειδικά μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές με τόση έκθεση στον ήλιο η φροντίδα είναι απαραίτητη. Σήμερα λοιπόν θα χαρίσουμε extra ενυδάτωση στο δέρμα μας με μια απλή και γρήγορη DIY συνταγή.

Αφού λιώσουμε με ένα πιρούνι την μπανάνα (θα πρέπει να είναι ώριμη), στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι, κατά προτίμηση σε ένα blender. Το μείγμα θα μοιάζει με κρέμα και θα είναι αρκετά εύκολο να το απλώσεις στο πρόσωπό σου. Το αφήνεις εκεί για περίπου 20 λεπτά και ξεπλένεις με δροσερό νερό.

Jenny.Gr
Pexels

Πριν ξεκινήσεις να απολαμβάνεις αυτή την άκρως ενυδατική μάσκα προσώπου, δώσε βάση στα παρακάτω:

  • Καλύψε τα μαλλιά σου, με μία κορδέλα γιατί διαφορετικά θα κολλήσουν οι τρίχες μεταξύ τους και αυτή η αίσθηση σίγουρα δεν θα σου αρέσει.
  • Μην είσαι γενναιώδορη με την ποσότητα της μάσκας, γιατί όταν το μείγμα πάρει τη θερμοκρασία του δέρματος, θα γίνει πιο ρευστό και το μέλι θα αρχίζει να στάζει παντού επάνω σου.
  • Προσπάθξσε να μη φάς τη μάσκα, γιατί θα είναι ιδιαίτερα γλυκιά.

Αφού κάνεις τη μάσκα σας θα απολαύσεις μία ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα. Είναι μία κλασσική συνταγή μάσκας, που επιλέγουν αρκετές γυναίκες. Το μέλι φημίζεται για τις ευεργετικές του ιδιότητες, στην επιδερμίδα. Είναι και αυτό ένα από τα προϊόντα που επιλέγανε οι γιαγιάδες μας, για τις DIY συνταγές τους και αξίζει να δοκιμάσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.