ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα 5 καλύτερα concealers για να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους


Ελένη Τσούτση

23 Αυγούστου 2023

Tα 5 καλύτερα concealers για να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους
Instagram/ @clickmyworld
Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει και δες το βλέμμα σου να αλλάζει

Οι μαύροι κύκλοι είναι μια πραγματικότητα και ειδικά μετά τις χαλαρές νύχτες του καλοκαιριού απασχολούν τις περισσότερες γυναίκες. Μπορεί,μια κρέμα ματιών να υπόσχεται λαμπερό βλέμμα αλλά χωρίς το κατάλληλο concealer τίποτα δεν είναι το ίδιο. Αρκεί μία ποσότητα στο πινέλο, στο σφουγγαράκι ή ακόμα και στο δάχτυλό, μερικές ταμποναριστές, απαλές κινήσεις στα σημεία που πρέπει για να δημιουργήσεις μια ομοιόμορφη όψη.

Βασικό tip, η περιοχή να είναι ενυδατωμένη και να έχει ελάχιστη υγρασία, για να στρώσει καλύτερα το προϊόν και να μη σπάσει ή κάνει γραμμές αργότερα, σύμφωνα με τους makeup artists.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε ορισμένα από τα καλύτερα concealers γνωστών brands ομορφιάς, τα οποία χαρίζουν την ιδανική κάλυψη με διάρκεια.

1. Kiko Milano Full Coverage Dark Circles Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με μαλακτικά έλαια για να μαλακώνει την επιδερμίδα και μικροσφαιρίδια που αντανακλούν το φως και αποκρύπτουν οπτικά τυχόν ατέλειες. Η υφή είναι ευχάριστα κρεμώδης. Το φυσικό τελείωμα αφήνει μία ελαφριά αίσθηση. Μεσαία έως υψηλή κάλυψη που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

2. Estée Lauder Double Wear Radiant Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Φροντίζει την επιδερμίδα σας. Ταιριάζει με το χρωματικό σας τόνο.Καλύψτε και κάντε contour με αυτό το κρεμώδες, άνετο concealer που αναμειγνύεται εξαιρετικά εύκολα, διαρκεί 12 ώρες και δεν δημιουργεί γραμμές.

3. Clinique Even Better Concealer Alabaster -Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Προσφέρει 12 ώρες υψηλή κάλυψη, μειώνει και καλύπτει τους μαύρους κύκλους και τις σκούρες κηλίδες και διορθώνει οπτικά ατέλειες σε όλο το πρόσωπο με μεγάλη διάρκεια. Ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα κατα 55%, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα μετά από 24 ώρες κατά 49%.

4. Shiseido Synchro Skin Self Refreshing Dual Tip Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Shiseido Synchro Skin Self Refreshing Concealer συγχρονίζεται και εναρμονίζεται πλήρως με την επιδερμίδα σας και αντιστέκεται σε συνθήκες ζέστης και υγρασίας. Βοηθά στην αντιμετώπιση της λιπαρότητας αλλά και του αποτελέσματος της κίνησης που δημιουργούν οι εκφράσεις του προσώπου στην περιοχή των ματιών. Χαρίζει άψογο τελείωμα, που μοιάζει σαν μόλις να εφαρμόστηκε και διαρκεί 24 ώρες.

5. Lancôme Effacernes Long Tenue Softening Concealer SPF 30 - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Είναι ένα concealer για κάλυψη ατελειών, μαύρων κύκλων και καταπολέμηση της κουρασμένης όψης στην περιοχή των ματιών. Στη σύνθεση εκχύλισμα καλαμποκιού και χαμομηλιού για καταπράϋνση, ενυδατικοί παράγοντες για άνεση και διαθλαστές φωτός για άψογο τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.