ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Είσαι 50+; Αυτές οι 5 θαυματουργές κρέμες ματιών θα εξαφανίσουν τις σακούλες και το πρήξιμο


Ελένη Τσούτση

22 Αυγούστου 2023

Είσαι 50+; Αυτές οι 5 θαυματουργές κρέμες ματιών θα εξαφανίσουν τις σακούλες και το πρήξιμο
GettyImages
Βρες την κρέμα ματιών που θα ανανεώσει το βλέμμα σου

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη και λεπτή και χρειάζεται συστηματική φροντίδα. Το δέρμα μας με το πέρασμα του χρόνου περνάει από διαφορετικές φάσεις και αν κάτι μπορούμε να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε τα κατάλληλα skincare προϊόντα.

Η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας ξεκινά από την κρέμα προσώπου και την κρέμα ματιών, που ταιριάζουν απόλυτα στον τύπο της επιδερμίδας μας. Φυσικά, το DNA, η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση συμβάλλουν σε αυτό αλλά και η δική μας καθημερινή προσπάθεια είναι πολύτιμη.Όσο πιο νωρίς εντάξουμε στη ζωή μας, τα αντιγηραντικά προϊόντα, τόσο το καλύτερο για την επιδερμίδα μας.

Δημιουργήσαμε λοιπόν μια λίστα με τις καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες ματιών, για να βρεις τη δική σου αγαπημένη που θα αναδείξει το πιο όμορφο και λαμπερό βλέμμα σου.

1.Lancaster Total Age Correction Amplified - Anti-Aging Eye Cream & Glow Amplifier - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η σύνθεσή της βοηθάει στην μείωση των οιδημάτων, των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων. Επιπλέον, το έξυπνο απλικατέρ κάνει απαλό μασάζ και αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια βοηθώντας την περιοχή των ματιών να δείχνει πιο ξεκούραστη και φωτεινή.

2. Capture Totale Firming & Wrinkle-Correcting Eye Cream -Βρες την εδω.

Jenny.Gr

Η καλύτερη κρέμα ματιών ολοκληρωμένης αντιγηραντικής περιποίησης με θεμέλιο τις έρευνες του Dior στα βλαστοκύτταρα και την εμπειρογνωμοσύνη του στην επιστήμη των λουλουδιών, για πιο δυνατό δέρμα που ακτινοβολεί νεανική λάμψη υγείας, σε κάθε ηλικία.

3.Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Eye Creme - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η περιοχή των ματιών σας ξυπνά ξανά, αποκτά πιο λαμπερή όψη και πιο σφριγηλή αίσθηση. Το περίγραμμα των ματιών αποκτά πιο νεανική και ανορθωμένη όψη. Οι μαύροι κύκλοι και τα πρηξίματα μειώνονται ορατά γύρω από την περιοχή των ματιών, η οποία αποκτά πιο αναζωογονημένη και ανανεωμένη όψη.

4. Clinique Repairwear Laser Focus™ Wrinkle Correcting Eye Cream -Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Πλούσια κρέμα για τα μάτια μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών. Δείτε συνολικά την περιοχή γύρω από τα μάτια ορατά βελτιωμένη. Αντιγηραντική σύνθεση γεμίζει και ενυδατώνει, αφήνοντας το βλέμμα να φαίνεται νεότερο και πιο φωτεινό.

5. Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Eye Cream -Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Θρεπτική κρέμα ματιών που αντιμετωπίζει εντατικά τα σημάδια γήρανσης, που σχετίζονται με την κούραση στο πέρασμα του χρόνου, όπως ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και οιδήματα στην περιοχή των ματιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.