ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Νύχια: 10 κομψά μανικιούρ για να αναβαθμίσεις το στιλ σου


Ελένη Τσούτση

8 Αυγούστου 2023

Νύχια: 10 κομψά μανικιούρ για να αναβαθμίσεις το στιλ σου
Instagram/@bizceizleyin
Ανακάλυψε τα νύχια που θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά σου looks. Το κλειδί είναι η απλότητα

Αν τα νύχια σου χρειάζονται ανανέωση είσαι στο σωστό άρθρο. Όπως είπε κάποτε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, η απλότητα είναι η απόλυτη πολυπλοκότητα. Αν και σίγουρα δεν αναφερόταν στο μανικιούρ, εμείς εμπνεόμαστε από αυτή τη φράση και σου έχουμε τις πιο φρέσκιες αλλά και κλασικές προτάσεις με κοινό παρονομαστή, την κομψότητα. Όπως είπαμε το κλειδί είναι η απλότητά τους. «Η τέχνη των νυχιών δεν χρειάζεται να είναι πολύ λεπτομερής», λέει η διάσημη nail artist, Michelle Class s στη Vogue. «Θυμηθείτε, η τέχνη είναι υποκειμενική και όχι πάντα τέλεια!»

«Προσωπικά, πιστεύω ότι το μυστικό για να κάνεις ένα απλό σχέδιο νυχιών να ξεχωρίζει είναι να βεβαιωθείς ότι έχεις πραγματική αντίθεση στο χρώμα», προσθέτει η Class.
Άλλωστε μη ξεχνάς ότι τα περιποιημένα άκρα θα είναι πάντα στη μόδα και και οι κλασικές αποχρώσεις όπως το nude, το κόκκινο ή το μπλε έχουν την τιμητική τους.

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις σε θέλουν έτοιμη να δοκιμάσεις όλα τα trends από τώρα. Αν κάτι αγαπάμε άλλωστε κάθε καλοκαίρι αυτό είναι τα έντονα μανικιούρ, που θα δώσουν extra πόντους ακόμη και στο πιο απλό look.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ψάχνεις το χρώμα για το manicure σου, απλά ρίξε μια ματιά στις παρακάτω 10 αποχρώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.