ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Θέλεις βελούδινη επιδερμίδα; Οι καλύτερες κρέμες για να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

8 Αυγούστου 2023

Θέλεις βελούδινη επιδερμίδα; Οι καλύτερες κρέμες για να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι
Instagram/@bizceizleyin
Μια ενυδατική κρέμα θα ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα σου και θα σε ανανεώσει με το άρωμά της

To καλοκαίρι όλες μας αγαπάμε να φοράμε φούστες και σορτς και φυσικά τα μαγιό μας, τα οποία αποκαλύπτουν τα πόδια. Τι κρίνεται λοιπόν απαραίτητο; Μα φυσικά η βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Μια ενυδατωμένη επιδερμίδα άλλωστε είναι έτοιμη να δεχτεί τον ήλιο, εξασφαλίζοντας το υπέροχο μαύρισμα με διάρκεια. Οι κρέμες σώματος μπορούν να μας προσφέρουν θρέψη και δροσερή υφή. Το αιώνιο πρόβλημα είναι ότι πολλές κρέμες δημιουργούν έντονη την αίσθηση της λιπαρότητας και αυτό δεν μας αρέσει καθόλου (φαντόζομαι ταυτίζεσαι και εσύ).

Υπάρχουν όμως οι κρέμες σώματος που πληρούν όλα τα κριτήρια και δημιουργούν ένα μεταξένιο πέπλο απαλότητας στην επιδερμίδα. Plus, μυρίζουν υπέροχα γι’ αυτό και μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμα και το αγαπημένο σου άρωμα! Για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα, μπορείς πριν να έχεις χρησιμοποιήσει ένα προϊόν scrub για απολέπιση, κάνοντας κυκλικές κινήσεις σε όλο το σώμα. Με αυτήν την κίνηση, η επιδερμίδα σου θα είναι έτοιμη να απορροφήσει καλύτερα την κρέμα σώματος.

Γι' αυτό ανανέωσε το νεσεσέρ σου και εμπλουτισέ το με μία πλούσια κρέμα σώματος, βαθιάς θρέψης που θα προσφέρει την απαραίτητη υγρασία στην επιδερμίδα και θα την θωρακίζει έτσι ώστε να την αφήνει απαλή και λεία.

DUST+CREAM Κρέμα Σώματος με άρωμα φράουλα & γιαούρτι - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Κρέμα σώματος με άρωμα φράουλα και γιαούρτι, ιδανική για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας. Η εμπλουτισμένη σύνθεσή της με ενυδατικά συστατικά απορροφάται εύκολα και γρήγορα, διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή, χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Το μελισσοκέρι είναι ένας ισχυρός ενυδατικός παράγοντας, ιδανικός και για το πολύ ξηρό δέρμα, που ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Το εκχύλισμα αλόης εισχωρεί στο δέρμα και το αφήνει λείο και απαλό, βοηθώντας στη μείωση των δερματικών ερεθισμών. Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

L'Occitane White Lavender Body Lotion- Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Γάλακτωμα σώματος εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ που θα ενυδατώσει και θα προσφέρει θρέψη στην επιδερμίδα, αφήνωντας την απαλά αρωματισμένη με ένα λουλουδάτο, καθαρό άρωμα που θυμίζει φρεσκοπλυμένο λινό από την Προβηγκία.

Molton Brown Limited Edition Heavenly Gingerlily Body Lotion - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτή η κρέμα σώματος θα αφήσει το σώμα σου απαλά αρωματισμένο και ενυδατωμένο όλη μέρα. Σε μια μοναδική συλλεκτική συσκευασία σχεδιασμένη με λουλούδια κρίνου για να σου φτιάχνει τη διάθεση.

Paco Rabanne Fame Body Lotion - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Μια νέα ενυδατική λοσιόν σώματος του οίκου Paco Rabanne που αφήνει το δέρμα αρωματισμένο και απαλό. Ένα μείγμα από φρέσκο γιασεμί, μάνγκο και κρεμώδες λιβάνι που θα σε συνεπάρει από την πρώτη εφαρμογή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.