Τα μυστικά για το τέλειο bronze μακιγιάζ

Τετάρτη 22 Ιούλιος 2015
bronze-powder-2.jpg

Το λαμπερό, ηλιοκαμένο πρόσωπο είναι αυτό που κυριαρχεί σαν τάση και αυτό το καλοκαίρι. Από το πρωί ως το βράδυ, το bronze makeup είναι ιδανικό και με λίγες προσθαφαιρέσεις, ανάλογα την περίσταση θα γίνει το αγαπημένο σας beauty look.

Πως θα το πετύχετε:

Για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση στο πρόσωπό σας, δώστε μεγάλη βάση στη λεπτομέρεια. Πριν απλώσετε το make up, εφαρμόστε μια απλή τεχνική για να φωτίσετε και να αναδείξετε τα σημεία του προσώπου που χρειάζονται έμφαση όπως κάτω από τα μάτια, ζυγωματικά και πόδι της χήνας – ένα τέτοιο προϊόν είναι το highlighter, έχει κρεμώδη υφή και στοιχεία που ιριδίζουν και προσφέρουν λάμψη και φωτεινότητα.

Η δημιουργία της τέλειας βάσης συνεχίζεται με το καμουφλάζ όπου καλύπτει οποιαδήποτε δυσχρωμία, χρησιμοποιώντας concealer κάτω από τα μάτια και ειδικό concealer για το υπόλοιπο πρόσωπο. Ολοκληρώνοντας την βάση του μακιγιάζ χρησιμοποιείστε ένα make up μεσαίας κάλυψης για να δημιουργήσει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Τέλος, για να τονίσετε τα ζυγωματικά επιλέξτε ρουζ που ιριδίζουν και προσφέρουν λάμψη σε αποχρώσεις του κοραλλί ή ροδακινί, ενώ για πιο έντονο, ηλιοκαμένο αποτέλεσμα προτιμήστε τα bronzers που δημιουργούν το ηλιοκαμένο look.