ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Dark eyes


3 Σεπτεμβρίου 2013

Μάτια βαμμένα σε σκούρες αποχρώσεις.

Επιλέξτε μία σκούρα σκιά σε μπλε, μαύρο, πράσινο ή και μοβ χρώμα και προσθέστε την σε όλο το κινητό βλέφαρο. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε μία ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμη σκιά στο κέντρο των βλεφάρων σας και να σχηματίσετε μία σκούρα γωνία στην εξωτερική γωνία των ματιών σας για να δώσετε μεγαλύτερο σχήμα. Φυσικά το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο αν προσθέσετε μαύρο μολύβι εσωτερικά και εξωτερικά στις άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων σας. Αν δεν θέλετε να είναι τόσο σκληρό το αποτέλεσμα μπορείτε με ένα πινέλο ή και με μία μπατονέτα να σβήσετε το μολύβι. Σε καμία περίπτωση μην αμελήσετε να βάλετε αρκετή μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας για να ολοκληρωθεί το μακιγιάζ των ματιών σας.

Beauty Tip: Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι έντονο και αυστηρό. Για να κρατήσετε το στιλ του αποφύγετε το έντονο κραγιόν και ρουζ. ΕΠιλέξτε κυρίως φυσικές-καφέ αποχρώσεις.

[gallery-235819]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.