ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πινέλα μακιγιάζ και οι χρήσεις τους – part 2


TSVIGKOU

24 Οκτωβρίου 2013

Μπορείτε να τα ξεχωρίσετε;

Τα πινέλα μακιγιάζ είναι αμέτρητα, κάθε εταιρεία λανσάρει τα δικά της και πολλές φορές δυσκολεύεστε να τα ξεχωρίσετε. Ας βάλουμε τα πινέλα σε μια τάξη και ας δούμε τώρα τα πινέλα για τα μάτια και τα χείλη:

  1. Πινέλο ματιών. Τα πινέλα ματιών είναι πολλά, ανάλογα με την τεχνική που θέλετε να κάνετε επιλέξτε το σωστό πινέλο. Το βασικό είναι ένα φλατ με φυσικές τρίχες, σε μεσαίο μέγεθος που απλώνει την απλή  σκιά ματιών σε όλο το άνω βλέφαρο. Το σχήμα του και η πυκνότητα των τριχών βοηθάνε στον έλεγχο της έντασης του χρώματος.
  2. Πινέλο για τις πτυχές των ματιών. Θα το βρείτε με την ονομασία crease brush, έχει φυσικές τρίχες σε μακρόστενο σχήμα και εφαρμόζει τη σκιά ματιών μέσα στις πτυχές προσφέροντας βάθος στο βλέμμα.
  3. Πινέλο ματιών smudge. Ένα πινέλο με πολύ πυκνές και κοντές τρίχες για να κάνετε εύκολα την τεχνική smoky eyes. Το πινέλο αυτό είναι ιδανικό για να σβήνετε ή να «μουντζουρώνετε» το περίγραμμα των ματιών για πιο φυσικό ή για πιο smoky αποτέλεσμα.
  4. Πινέλο eyeliner. Ένα μικρό πινέλο, με κοντές και σταθερές τρίχες σε επίπεδη γραμμή ή λοξό σχήμα. Το πινέλο αυτό απλώνει το eyeliner σε οποιαδήποτε μορφή εύκολα και με ακρίβεια. Μπορείτε να το βρέξετε και να απλώσετε στο περίγραμμα αντί για eyeliner την αγαπημένη σας σκιά ματιών.
  5. Πινέλο για χείλη. Ένα μικρό και λεπτό πινέλο με συνθετικές τρίχες για την τέλεια εφαρμογή του κραγιόν. Με το πινέλο απλώνετε το κραγιόν με μεγαλύτερη ακρίβεια και το χρώμα έχει περισσότερη ένταση.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.