ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τί δεν σας αρέσει στην εμφάνιση σας;


TSVIGKOU

9 Νοεμβρίου 2013

Όλες μας έχουμε κάποια χαρακτηριστικά που τα θεωρούμε ατέλειες και πολλές φορές έχουμε και κόμπλεξ. Εντελώς φυσιολογικό σε κάθε γυναίκα, γενικά σε κάθε άνθρωπο. Από την άλλη όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θεωρούν αυτές τις ατέλειες προτερήματα, γι’ αυτό ίσως πρέπει να σκεφτείτε να τις αγαπήσετε. Για παράδειγμα κάποιες γυναίκες με φυσικά πυρόξανθα μαλλιά καταφεύγουν στις βαφές και σε επιλογή άλλων χρωμάτων. Όμως, άλλες προσπαθούν να αποκτήσουν αυτό το υπέροχο χρώμα, που είναι πολύ δύσκολο να πετύχει, να πούμε την αλήθεια.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε:

  1. Η τελειότητα δεν υπάρχει, πάντα υπάρχει ένα ψεγάδι, αυτό όμως το ψεγάδι κάνει τη διαφορά. Αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να διαφέρουμε.
  2. Δεν είναι κακό να καταφύγετε σε διάφορες μεθόδους για να αλλάξετε κάτι που δεν σας αρέσει στην εμφάνιση σας, όμως πρέπει να παραμείνετε μέσα στα όρια της λογικής.
  3. Μην παραμορφώνετε τα χαρακτηριστικά σας με έντονο μακιγιάζ ή δραστικές μεθόδους όπως η πλαστική και fillers. Προσπαθήστε να ενημερωθείτε για τις κατάλληλες για εσάς τεχνικές και μεθόδους. Πάντα να ζητάτε την γνώμη των ειδικών.
  4. Επικεντρωθείτε στα χαρακτηριστικά που σας αρέσουν, πριν πείτε όχι, σκεφτείτε το καλά. Βρείτε τρόπους να αναδείξετε τα όμορφα χαρακτηριστικά σας για να μην ασχολείστε με τις ατέλειες.
  5. Ο αέρας που αποπνέετε είναι το βασικό σας προτέρημα. Η ευγένεια, το χαμόγελο, η θετική διάθεση και άλλα είναι αυτά που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.