ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

2 μυστικά για να πετύχετε το eyeliner


17 Μαΐου 2014

Πρόκειται για ένα από τα πιο “sexy” προϊόντα καλλυντικών, αν επιτρέπεται ο χαρακτηρισμός. Το eyeliner είναι μία λεπτομέρεια που μπορεί να αλλάξει την εικόνα του μακιγιάζ. Κάνει το βλέμμα σαγηνευτικό, έντονο και άκρως αισθησιακό. Τονίζει τα μάτια και τα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.

Το ζητούμενο αν μπορείτε να το πετύχετε μόνες σας στο σπίτι. Η απάντηση είναι θετική, αρκεί να βρείτε τον τρόπο που σας διευκολύνει και να εξασκηθείτε λίγο. Σίγουρα θα λερωθείτε αλλά στο τέλος θα ανταμειφθείτε με ένα υπέροχο βλέμμα.

Εμείς σας προτείνουμε 2 εύκολους τρόπους για να βάλετε eyeliner που θα σας διευκολύνουν.

1ος τρόπος: Για εσάς που θέλετε να έχετε ένα dramatic αποτέλεσμα, τότε ξεκινήστε να κάνετε τη γραμμή ακριβώς δίπλα στις ρίζες των βλεφάρων σας με ένα μαλακό μολύβι. Αφού τελειώσετε με το μολύβι, πάρτε το eyeliner και περάστε ακριβώς από πάνω.

2ος τρόπος: Εδώ δεν θα χρειαστείτε μολύβι αλλά μόνο το πινελάκι από το eyeliner. Αρχίστε να βάζετε κουκκίδες κατά μήκος των βλεφάρων σας και σταματήστε στο σημείο που θέλετε να τελειώνει η γραμμή. Στην συνέχεια, ενώστε τις κουκκίδες προσεκτικά και φροντίστε η γραμμή στο τελείωμά της να είναι λίγο πιο λεπτή.

[gallery-340042] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.