ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips ομορφιάς που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα


27 Οκτωβρίου 2014

beautty_tips-Copy.jpg

Για όμορφα νύχια:

Αν βιάζεστε να φύγετε, αλλά έχετε βάψει τα νύχια σας και πρέπει να περιμένετε να στεγνώσουν, τότε βουτηχτέ τα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό. Αυτό θα τα βοηθήσει να στεγνώσει πιο γρήγορα!

Αν θέλετε λαμπερά νύχια και δεν έχετε τα κατάλληλα προϊόντα, τότε βράστε μακαρόνια να φάτε και όχι μόνο! Βάλτε δύο  στρώσεις από το βερνίκι νυχιών και ενώ είναι ακόμα υγρό, κρατήστε τα νύχια, για τρία δευτερόλεπτα, πάνω από τον ατμό που προέρχεται από τα βρασμένα μακαρόνια, περίπου 5 εκατοστά πάνω από το νερό. Τότε θα δείτε κάτι πραγματικά μαγικό, τα βαμμένα νύχια θα είναι λαμπερά.

Για λαμπερό πρόσωπο:

Αν θέλετε να ανανεώσετε τη φυσική λάμψη του προσώπου σας, τότε βάλτε μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο, στα μάγουλα και θα λάμπει πάλι η επιδερμίδα σας.  

Τώρα μπορείτε να κάνετε τη δική σας γυαλιστερή σκιά. Αρκεί να συνδυάσετε σκούρες αποχρώσεις, όπως το μεταλλικό καφέ, βαθύ πράσινο ή ζωντανό μπλε. Με αυτό το μίγμα θα έχετε δημιουργήσει μια πανέμορφη, διακριτικά γυαλιστερή σκιά, που θα τη φοράτε  τόσο την ημέρα, όσο και τη νύχτα.

Θέλετε βλεφαρίδες με όγκο; Τότε πριν από την εφαρμογή της μάσκαρα, τοποθετήστε μια επαγγελματική κάρτα ή μια χρεωστική κάρτα, πίσω από τις βλεφαρίδες σας, για να καλύψει το καπάκι του ματιού σας. Ξεκινώντας από τις ρίζες, περάστε τη μάσκαρα σε όλο το μήκος. Μπορείτε πραγματικά να βάψετε τις βλεφαρίδες σας, χωρίς να προκαλέσετε χάος, γιατί η μάσκαρα θα χτυπήσει μόνο στην κάρτα! Επίσης, οι βλεφαρίδες θα γίνουν παχιές σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πριν ντους το πρωί, πιάστε μια βούρτσα σώματος και κάντε απαλό μασάζ σε όλο σας το σώμα. Η τεχνική αυτή ονομάζεται στεγνό βούρτσισμα, και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, αλλά είναι αναζωογονητική, κάνει απολέπιση και ενισχύει την κυκλοφορία. Επίσης, όταν θα έχετε στεγνώσει βάλτε λίγο λάδι και τρίψτε το πάνω ακόμα στα νωπά χέρια και πόδια και θα έχετε ένα λαμπερό και απαλό δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.