ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4+1 tips για να βελτιώσετε την εμφάνιση σας


17 Νοεμβρίου 2014

1. Ένα ταιριαστό κούρεμα. Κάθε άνθρωπος έχει ένα μοναδικό σχήμα κεφαλής. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που είναι εντυπωσιακά για ένα άτομο και μπορεί να είναι δυσάρεστα για ένα άλλο. Όταν, όμως πρόκειται για το κούρεμα των μαλλιών σας, ξοδεύετε συνήθως, μια περιούσια, και το αποτέλεσμα μπορεί να μην σας ενθουσιάζει. Τι να κάνετε; Πάρτε το χρόνο σας για να εξετάσετε, ποιο κούρεμα σας ταιριάζει πραγματικά. Επίσης, κάντε μια έρευνα αγοράς, ώστε να μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος στιλίστας της περιοχής σας. Μπορείτε να πληρώσετε μια επίσκεψη και εάν δεν σας συμφέρει οικονομικά, τότε την επόμενη φορά που θα έχετε μάθει το ιδανικό σας κούρεμα, δοκιμάστε να το μιμηθούν.

 2Στάση σώματος. Μια σειρά από μελέτες διαπίστωσαν ό,τι η στάση αποπνέει εμπιστοσύνη και οδηγεί σε βελτίωση της υγείας. Μπορείτε να αρχίσετε να βελτιώνετε τη στάση σας! Ψάξετε βιβλία που αφορούν τη στάση του σώματος και ξεκινήστε από σήμερα να αποπνέεται αυτοπεποίθηση, ποτέ δεν είναι αργά.

3. Παπούτσια. Κάποιος θα μπορούσε να γράψει ένα ολόκληρο βιβλίο, σχετικά με τα κατάλληλα γυναικεία παπούτσια για κάθε περίσταση. Η επιλογή των σωστών παπουτσιών, είναι σημαντική για μια καλή εμφάνιση. Κάντε λοιπόν μια έρευνα αγοράς και διαλέξτε παπούτσια που να ταιριάζουν στις πιο πολλές περιστάσεις, ώστε να μη βρεθείτε ποτέ σε δύσκολη θέση.

4. Καθαρό στόμα. Μπορεί να έχετε λαμπερά μαλλιά και καλοσιδερωμένα ρούχα αλλά, η αναπνοή σας να χρειάζεται μια ανανέωση. Το πρόβλημα της δυσοσμίας στόματος έχει και κοινωνικές συνέπειες, καθώς εάν, έχετε άσκημη αναπνοή, δεν το αντιλαμβάνεστε και άρα, δεν είναι εύκολη η πρόληψή της. Τι να κάνετε; Χρησιμοποιείτε συχνά οδοντικό νήμα και πλένετε κάθε φορά που τρώτε κάτι, τα δόντια σας. Επίσης, οι τσίχλες και οι καραμέλες μπορεί να φανούν σωτήριες.

5. Μυρωδιά. Υποθέτοντας ότι λούζεστε και φοράτε αποσμητικό, υπάρχει μια ευκαιρία για να κάνετε το παραπάνω βήμα. Ένα σπρέι της Κολωνίας / αρώματος σας  θα σας κάνει πιο ελκυστικές, δεδομένου ό,τι ένα μοναδικά ευχάριστο άρωμα, μπορεί να λειτουργήσει ως έναυσμα μνήμης στο μέλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.