ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ξεκούραστη με ένα μόνο κλικ!


27 Μαρτίου 2015

FUNK-MARTINI_HOR1.jpg

Βρισκόμαστε στο τέλος της εβδομάδας και έχω αποφασίσει ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Τι καλύτερο από ένα χαλαρωτικό μασάζ που ανακουφίσει και την πλάτη μου, η οποία από τις ώρες που κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή έχει καταπονηθεί αρκετά.

Η απόφαση όμως δεν αρκεί! Χρειάζεται χρόνος για να βρω σε ποιο χώρο υπάρχει διαθέσιμη η υπηρεσία και φυσικά να με βολεύει η τοποθεσία. Κάθε φορά που το αποφασίζω λοιπόν η διαδικασία κάπου “κολλάει”.

Σήμερα όμως βρήκα τον τρόπο να κλείσω εύκολα από την άνεση του γραφείου μου το ραντεβού μου, έχοντας διαθέσιμες όλες τις πιθανές επιλογές.

FUNK

Το funkmartini.gr είναι η πιο εμπλουτισμένη πλατφόρμα γεμάτη με υπηρεσίες ομορφιάς που καλύπτουν όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχει μία γυναίκα. Εκεί μπορώ να δω αναλυτικά τι προσφέρει ο κάθε χώρος.

Η διαδικασία είναι απλή! Ξεκινάει με μία απλή εγγραφή και έπειτα ανάλογα με το ενδιαφέρον σου μαθαίνεις άμεσα πληροφορίες και διαβάζεις reviews για προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς που σε βοηθούν να κάνεις την τελική επιλογή. Έτσι έβαλα στην αναζήτηση τη λέξη “μασάζ”, επέλεξα την περιοχή που με ενδιαφέρει και με ένα κλικ είχα μπροστά μου μία λίστα με spa και κέντρα ομορφιάς που είναι διαθέσιμα τη μέρα που θέλω.

FUNK_MARTINI1

Ήθελα όμως λίγο παραπάνω χρόνο για να αποφασίσω. Έτσι μόλις χαλάρωσα το βράδυ στο σπίτι, πήρα το tablet, έκανα μία mini έρευνα και έτσι απλά έκλεισα το ραντεβού για το Σάββατο!

Από τότε έχω ήδη κλείσει ραντεβού για μανικιούρ αλλά και ραντεβού στο κομμωτήριο για μια θεραπεία μαλλιών!

Δοκιμάστε το κι εσείς και ανακαλύψτε στο funkmartini.gr τα πιο hot σημεία ομορφιάς γύρω σας με ένα απλό κλικ όπου κι αν βρίσκεστε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.