ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

6 beauty tips της τελευταίας στιγμής


11 Απριλίου 2015

DSC04778.jpg

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας για τη σύγχρονη γυναίκα είναι αρκετά έντονοι. Οι γυναίκες από το πρωί ως το βράδυ πρέπει να νιώθουν άνετα με την εμφάνιση τους για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, αλλά ταυτόχρονα να είναι περιποιημένες και να νιώθουν όμορφες. Δεν χρειάζεται συνεχώς να υπάρχει το άγχος ότι ξεχάσατε το makeup σας και διάφορα προϊόντα ομορφιάς, αφού υπάρχουν αρκετά απλοί τρόποι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Τσάι για σκασμένα χείλη

Το εκχύλισμα τσαγιού ενυδατώνει τα χείλη και βοηθάει στην ανάπλαση. Για να έχετε συνεχώς ενυδατωμένα χείλη απλώστε λίγο έλαιο μέντας στο lipstick σας πριν την εφαρμογή.

DSC04778

Βλεφαρίδες με όγκο

Για να αποκτήσουν όγκο τα βλέφαρα σας με ένα εξαιρετικά εύκολο τρόπο απλώστε τη μάσκαρα και μετά με τη βοήθεια μίας μπατονέτας βάλτε λίγη πούδρα κατά μήκος των βλεφάρων σας. Επαναλάβετε άλλη μία στρώση μάσκαρας.

ead5f878a3eb329032bbab36cba03fc1

Διάρκεια του αρώματος

Αν θέλετε να πετύχετε διάρκεια του αρώματος σας όλη μέρα αλείψτε με βαζελίνη τα σημεία που θα ψεκάσετε με το άρωμα σας, όπως το λαιμό, τους καρπούς, το στήθος.

Τόνωση χειλιών

Σε περίπτωση που θέλετε να αναδείξετε με φυσικό τρόπο τα χείλη σας, ταμπονάρετε λίγη ποσότητα σκιάς, σε πιο ανοιχτό τόνο από το lipstick σας. Αυτό το κόλπο θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο υγιή και γεμάτα.

Ερυθροδερμία

Για να μειώσετε τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς, απλώστε γιαούρτι στην επιδερμίδα σας. Το γαλακτικό οξύ καταπραΰνει το δέρμα.

Σόδα για λαμπερά μαλλιά

Για να διατηρούνται περισσότερο καιρό τα μαλλιά σας καθαρά και λαμπερά, προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα στο σαμπουάν σας.

a2628706a44abae97e6e37b472e87601

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.