ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το πιο hot make up look της άνοιξης


15 Απριλίου 2015

IMG_501411.png

Το νεανικό, φρέσκο πρόσωπο έχει επανέλθει στο προσκήνιο και η φυσική ομορφιά είναι το καλύτερο make up γι’ αυτό το καλοκαίρι. Πάντα όμως λίγη “βοήθεια” είναι ευπρόσδεκτη για ένα άψογο αποτέλεσμα. Η Maybelline New York έχει τα must-have make up προϊόντα για το καλύτερα εφοδιασμένο νεσεσέρ της σεζόν.

Σε πρώτο στάδιο, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία ένα λαμπερό πρόσωπο. Το flawless skin αποτελεί την ιδανική βάση για ένα fresh make up look. Έπειτα, λίγο ρουζ κοντά στις φυσικές αποχρώσεις του δέρματος, λίγο mascara και τέλος λίγο χρώμα στα χείλη.

Η Αμαλία Κωστοπούλου φωτογραφήθηκε για το ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού HOPE, δείχνοντάς μας πώς είναι δυνατόν να τονιστούν τα φυσικά χαρακτηριστικά, χωρίς να μοιάζουν υπερβολικά.

ΑΜΑΛΙΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

H Maybelline ανέλαβε να αναδείξει τα δυνατά χαρακτηριστικά της και να τονίσει τη φρεσκάδα που έτσι κι αλλιώς ορίζει η νεαρή ηλικία της.

Δείτε τα προϊόντα Maybelline που χρησιμοποιήθηκαν:

maybelline

Βρείτε τις κατάλληλες αποχρώσεις και πετύχετε το επιθυμητό freshy beauty look!

[gallery-441134]

Κατεβάστε το HOPE στο iPad και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321

Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine

Instagram: http://instagram.com/jennygr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.