ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το πιο girly χρώμα για το eye makeup


19 Ιουνίου 2015

82a7def1e039c0194c50923cb8e4542e.jpg

Φέτος το καλοκαίρι το ροζ έχει επανέλθει κι έχει βρει τη θέση του στο μακιγιάζ. Και δεν εννοώ μόνο στα gloss και τα lipsticks αλλά και στις σκιές των ματιών που αποδεδειγμένα πλέον είναι μία δύσκολη κι επίφοβη επιλογή, τουλάχιστον όσον αφορά στο everyday makeup.

Αυτό όμως που κάνει το ροζ hot αυτή τη σεζόν είναι η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και υφών που βρίσκεται διαθέσιμη στην αγορά και είναι ικανή να καλύψει και να ταιριάξει στις ανάγκες τόσο των μελαχρινών όσο και των ξανθών γυναικών. Το key point σε ένα pink eye makeup είναι να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση αλλά και επιπλέον τρόπους που θα τη “φέρουν στα μέτρα σας”.

Dos & Don'ts:

  • Αναμείξτε το ροζ με μια απαλή καφέ απόχρωση αν είστε μελαχρινές κι έχετε σκούρα μάτια.
  • Για καθημερινή χρήση βρείτε μία gold-pink απόχρωση που μόνο θα φωτίσει τα μάτια σας.
  • Αν έχετε πράσινα μάτια αποφύγετε τις έντονες ροζ αποχρώσεις.
  • Η ροζ σκιά θέλει πολύ καλή εφαρμογή και ειδικά αν τα μάτια σας είναι ανοιχτόχρωμα τονίστε τα με ένα σκουρόχρωμο μολύβι και μάσκαρα.
  • Μία παστέλ ροζ σκιά –ιριδίζουσα ή μη- μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό και το κάτω μέρος του ματιού, αντικαθιστώντας το λευκό μολύβι.
[gallery-458528]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.