ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Καταπολέμηση των ρυτίδων με φυσικό τρόπο


30 Ιουνίου 2015

a85ef30c400e611a689ea712410fd46f.jpg

Για τη σωστή φροντίδα του προσώπου και την καταπολέμηση των ρυτίδων δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε πανάκριβα προϊόντα. Η φύση έχει προνοήσει για όλα. Υπάρχουν κάποια tips που μπορεί η κάθε γυναίκα να εφαρμόσει, ανεξάρτητα από τι τύπο επιδερμίδας έχει και να μειώσει το πρόβλημα αισθητά. Ο, τι χρειάζεστε για να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες υπάρχει πιθανότατα στο κάθε σπίτι. Εφαρμόστε μία ή και τις δύο συνταγές και σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή.

Λεμόνι- Ζάχαρη- Ελαιόλαδο

Ανακατέψτε ένα κουταλάκι ελαιόλαδου με ίση ποσότητα από χυμό λεμονιού. Προσθέστε μισό κουταλάκι ζάχαρη και ανακατέψτε καλά. Για να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες με φυσικό τρόπο, απλώστε το μείγμα απευθείας στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις για περίπου ένα λεπτό. Στη συνέχεια πλυθείτε με χλιαρό νερό και σκουπιστείτε χωρίς να τρίβετε την πετσέτα στο πρόσωπό σας.

a85ef30c400e611a689ea712410fd46f

Τα λεμόνια είναι πλούσια σε κιτρικό οξύ και, όταν συνδυάζονται με τη ζάχαρη, λειτουργούν μαζί ως ένα ήπιο προϊόν απολέπισης. Αυτό καταπολεμάει τις ρυτίδες επειδή αφαιρεί την λεπτή επίστρωση νεκρού δέρματος από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Το ελαιόλαδο περιέχει αντιοξειδωτικά που ενυδατώνουν την ξηρή, κατεστραμμένη, ερεθισμένη επιδερμίδα. Επαναφέρει την χαμένη υγρασία του δέρματος, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερες ρυτίδες.

Τομάτα- Αλάτι

Κόψτε μια ώριμη τομάτα σε φέτες και βάλτε αλάτι στην κάθε της πλευρά. Ακουμπήστε τις στο πρόσωπό σας και κάντε απαλές επαλείψεις για περίπου ένα λεπτό.

Οι τομάτες περιέχουν λυκοπένιο, το οποίο προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να λιώσετε τις τομάτες και το αλάτι να κάνει το μείγμα ιδανικό για απολέπιση. Επίσης μπορείτε να θερμάνετε λίγο το μείγμα προτού το απλώσετε στο πρόσωπό σας, επειδή όταν θερμανθεί, το λυκοπένιο απορροφάται ευκολότερα από το δέρμα.

Η τομάτα επίσης εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, βοηθάει στην καλύτερη υγεία των δερματικών κυττάρων και ανεβάζει τα επίπεδα κολλαγόνου.

4a2ac6cb29c207ef18cc47bf2d1a36ca

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.