ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το σωστό ροζ για τα χείλη σας μόνο


6 Ιουλίου 2015

herrera_bss15_067.jpg

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο ροζ χρώμα και την παρουσία του στην παλέτα του μακιγιάζ γι’ αυτή τη σεζόν. Οι πολλές του αποχρώσεις έχουν κάνει τους makeup artists να το χρησιμοποιούν λόγω της ευελιξίας του και της προσαρμογής του στα περισσότερα beauty looks.  Όσο ρομαντική και girly μπορεί να είναι μία ροζ απόχρωση τόσο δυναμική ή μινιμαλιστική μπορεί να είναι μία άλλη.

Το εύρος των αποχρώσεων, εκτός από την ευκολία που προσφέρει για την δημιουργία πολλών, διαφορετικών looks, είναι ένα από τα χρώματα που τουλάχιστον σε lipstick ή lip gloss μπορεί να φορεθεί από την πλειοψηφία των γυναικών, ξανθών ή μελαχρινών.

Κάτι ακόμα που έχει σχέση με τη σωστή επιλογή της σωστής ροζ απόχρωσης είναι το χρώμα της επιδερμίδας. Κυρίως το καλοκαίρι, που ακόμα και το πρόσωπο μαυρίζει, αλλάζουν τα δεδομένα για το σωστό χρώμα στο κραγιόν. Δοκιμάστε λοιπόν μερικές ροζ αποχρώσεις πριν αποφασίσετε.

Extra tips:

  • Δοκιμάστε και lipstick αλλά και lip gloss. Η υφή παίζει ρόλο για το αποτέλεσμα καθώς επίσης αλλάζει και την τελική απόχρωση.
  • Μπορείτε να ανακατέψετε το ροζ κραγιόν σας με ένα lip gloss ή ακόμα και με ένα κόκκινο κραγιόν για να αλλάξετε την απόχρωσή του και να “τη φέρετε στα μέτρα σας”!
[gallery-462371]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.