ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Earthy eye makeup για άψογο φυσικό βλέμμα


31 Ιουλίου 2015

balmain_bss15_131.jpg

Τα γήινα χρώματα στο μακιγιάζ είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι ταιριάζουν σε όλες μας γι’ αυτό και τους δείχνουμε ιδιαίτερη προτίμηση. Ειδικά όταν πρόκειται για το eye makeup οι nude και καφέ αποχρώσεις είναι πάντα η πρώτη επιλογή.

Και φέτος το καλοκαίρι λοιπόν αυτές είναι οι αποχρώσεις που προτείνουν μέσα από τα catwalks οι διάσημοι makeup experts. Καθαρό πρόσωπο με λαμπερό βλέμμα στις αποχρώσεις της γης. Ο Balmain και ο Valentino γι’ αυτή τη σεζόν επένδυσαν στο λαμπερό βλέμμα που μοιάζει σχεδόν άβαφο.

2015ready to wear ParisWomenswearBeautyBalmain

Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε το earthy-natural eye makeup είναι:

  1. Να φροντίσουμε τα μάτια μας να είναι ξεκούραστα και ενυδατωμένα. Μία καλή κρέμα ματιών είναι απαραίτητη για να δείχνει τα μάτια φωτεινά και ξεκούραστα.
  2. Στη συνέχεια χρειαζόμαστε ένα concealer, κάλυψης ή φωτεινότητας, ανάλογα με τις ανάγκες της καθεμίας.
  3. Έπειτα σειρά έχει η σκιά. Αφού δοκιμάσουμε αρκετές nude-brown αποχρώσεις καταλήγουμε σε αυτές που μα ταιριάζουν καλύτερα. Πολύ βοηθητική σε αυτή την περίπτωση είναι μία παλέτα με γήινες αποχρώσεις έτσι ώστε να μπορούμε είτε να αναμείξουμε χρώματα είτε να προσαρμόσουμε το eye makeup στις ανάγκες μας κάθε φορά. Για παράδειγμα, το πρωί δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε καφέ σκιά, ενώ το βράδυ ίσως είναι καλή ιδέα να τονίσουμε λίγο περισσότερο το περίγραμμα.
Pixelformula summer 2015 ready to wear Paris Womenswear Beauty Valentino

Tips:

  • Μία nude-ροζ σκιά μπορεί να απλωθεί σε όλο το βλέφαρο ως τα φρύδια για να κάνει το μάτι να φαίνεται μεγαλύτερο.
  • Για πιο έντονο βλέμμα, χωρίς να χάσει τη φυσική του όψη, μπορούμε να τονίσουμε τα φρύδια μας ή να περάσουμε μία σκούρα καφέ σκιά στη γραμμή των κάτω βλέφαρων.
  • Φυσικά ένα καλό mascara είναι πάντα απαραίτητο.
[gallery-467639]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.