ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5+1 palettes για ένα πετυχημένο smokey eye makeup


26 Οκτωβρίου 2015

Και ποια δεν αγαπάει το smokey eye makeup look; Νομίζω όλες έχουμε αδυναμία σε αυτό το μακιγιάζ και πάντα θα βρίσκεται στη λίστα με τις προτιμήσεις μας. Το πρόβλημα σε αυτό το μακιγιάζ όμως είναι το how to. Όταν αφήνομαι στα χέρια ενός makeup artist τότε απολαμβάνω τη διαδικασία και ακόμα πιο πολύ το αποτέλεσμα. Αν όμως πρέπει να κάνω μόνη μου το μακιγιάζ τότε συχνά αποφεύγω να τονίσω τα μάτια μου και αρκούμαι στα έντονα χείλη που είναι πιο εύκολο να το πετύχω.

Ωστόσο υπάρχει ένας τρόπος να απλοποιήσουμε τη διαδικασία του smokey eye makeup, αρκεί να έχουμε την κατάλληλη παλέτα σκιών, με τις αποχρώσεις που μας ταιριάζουν. Έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα έντονο αποτέλεσμα, αναμιγνύοντας τα χρώματα, τα οποία για να υπάρχουν στην παλέτα αναμφίβολα ταιριάζουν μεταξύ τους.

Οι παρακάτω eyeshadow palettes είναι ιδανικές για να πετύχετε ένα smokey eye makeup είτε σας αρέσουν οι γκρι-μαύρες αποχρώσεις είτε οι πιο φυσικές.

[gallery-502170]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.