ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5+1 natural makeup looks για το χειμώνα


3 Νοεμβρίου 2015

dsquared2_baw1516_002-Copy.jpg

Όλες μας θέλουμε να φαινόμαστε όλη τη μέρα φρέσκες και ξεκούραστες. Είναι κατανοητό όμως ότι αυτό δεν είναι εφικτό, αφού η καθημερινότητα είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Επομένως πρέπει όλες να βρούμε το σωστό μακιγιάζ που θα μας κάνει να δείχνουμε λαμπερές ακόμα και αν είμαστε κουρασμένες ή ξενυχτισμένες.

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλες είναι να επενδύσουμε σε ένα φυσικό μακιγιάζ πολύ κοντά στα φυσικά μας χρώματα και να δώσουμε έμφαση στα δυνατά χαρακτηριστικά μας. Τα δύο βασικά προϊόντα στα οποία πρέπει να δώσουμε προσοχή είναι το concealer και το ρουζ. Φυσικά δεν ξεχνάω το foundation, το παραλείπω όμως γιατί πολλές γυναίκες πλέον το έχουν αντικαταστήσει με bb creams ή tinted προϊόντα που έχουν ενυδατικές αλλά και καλυπτικές δράσεις.

Beauty guide:

Αφού έχετε απλώσει την κρέμα σας συνεχίστε με το concealer και έπειτα με το ρουζ. Μη φοβάστε να δώσετε χρώμα στα μάγουλά σας, αρκεί να μην υπερβάλλετε στην ποσότητα.

  • Αν είστε ξανθιές τότε προτιμήστε τις πιο pinky αποχρώσεις στο ρουζ και προσέξτε τη απόχρωση του concealer μην καταλήξει να είναι πολύ ανοιχτή. Θυμηθείτε ότι στόχος του είναι να φωτίσει τα μάτια!
  • Αν είστε καστανές τότε οι peachy αποχρώσεις είναι ιδανικές για εσάς ή ακόμα κι αυτές της μόκα.
  • Για τις μελαχρινές οι επιλογές των αποχρώσεων είναι μεταξύ των ζεστών earthy χρωμάτων. Το καφέ ή και η terrraccotta μπορούν άνετα να σας χαρίσουν μία φρέσκια όψη.
[gallery-506151]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.