ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Blush it! Τα ρουζ που αξίζει να δοκιμάσετε


23 Νοεμβρίου 2015

Οι φετινές τάσεις στο μακιγιάζ, όπως έχουμε αναφέρει ήδη πολλές, προβάλουν η φυσική ομορφιά και λάμψη της επιδερμίδας. Το καθαρό πρόσωπο με τα χείλη και τα μάγουλα που μοιάζουν να έχουν χρώμα φυσικά είναι το επικρατέστερο look για το καθημερινό αλλά και το πιο επίσημο μακιγιάζ. Βασικό beauty item για να το πετύχουμε είναι το ρουζ. Η σωστή απόχρωση είναι ικανή να αναδείξει ολόκληρο το πρόσωπο και να δώσει ένα χρώμα στα μάγουλα που δείχνει υγεία και φρεσκάδα.

Επίσης, αυτό το χειμώνα μπορούμε να το παρακάνουμε λίγο με το ρουζ, αφού το frozen makeup look είναι ένα hot beauty trend. Σκεφτείτε πως είναι η όψη ενός προσώπου που έχει εκτεθεί στον ήλιο το χειμώνα; Συνήθως τέτοια όψη έχουν όσοι κάνουν σκι και αναγκαστικά τα μάγουλα κοκκινίζουν! Αυτό φαίνεται να ενέπνευσε φέτος και τους makeup artists οι οποίο το υιοθέτησαν και μας το προτείνουν. Τι θα λέγατε για μία δοκιμή;

Extra tip: Η ποσότητα στο ρουζ που θα βάλετε παίζει μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Επιμείνετε για πιο έντονο αποτέλεσμα προσθέτοντας παραπάνω πινελιές στα μάγουλα.

[gallery-517058]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.