ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 princess beauty looks από το NYFW που θα λατρέψετε


23 Φεβρουαρίου 2016

Αναμφίβολα η κυρίαρχη τάση στο hair look είναι το φυσικό κι ανέμελο στιλ στα μαλλιά. Από τα πρώτα κιόλας δείγματα του #NYFW φαίνεται ότι αυτό θα συνεχίσει να μεσουρανεί και το φθινόπωρο του 2016. Ωστόσο, υπήρχαν και αυτή τη φορά οι  designers που επέμειναν σε ένα πιο glam-princess beauty look, πάντα όμως χωρίς υπερβολές.

Οι οίκοι Oscar de la Renta και Marchesa έδωσαν, ο καθένας από το δικό του catwalk μία εξαιρετική εκδοχή του επίσημου updo. Και οι δύο οίκοι ολοκλήρωσαν το hairstyle τους με το κατάλληλο μακιγιάζ και φυσικά δεν έλειπαν τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια με βικτωριανές αναφορές που ολοκλήρωναν με τον καλύτερο τρόπο το look. Ιδιαίτερη σημασία για την άψογη τελική εμφάνιση έπαιξε επίσης και το διακριτικό αλλά εύστοχο μακιγιάζ.

Ο Rodarte από την άλλη, προσέγγισε το princess look από μία πιο φρέσκια και girly ματιά, στολίζοντας τα μαλλιά με λουλούδια και δίνοντας έμφαση στα χείλη με μπορντώ lipstick για μία σύγχρονη εκδοχή του beauty look της πριγκίπισσας.

[gallery-565513]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.