ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Summer makeup trend: Οι αποχρώσεις του μπλε στα μάτια


31 Μαΐου 2016

To klein blue έρχεται να κατακτήσει και να καταλάβει μεγάλο μέρος της χρωματικής παλέτας για την άνοιξη. Σε ποικίλες αποχρώσεις, το μπλε χρώμα έρχεται ξανά στο προσκήνιο και απασχολεί τα eye makeup. Οι εκδοχές που προτείνουν οι διάσημοι makeup artists είναι πολλές, από τις πιο ακραίες μέχρι τις πιο διακριτικές.

Το μπλε χρώμα διατίθενται σε διάφορες υφές και αποχρώσεις, με τη μορφή σκιάς ή σε μολύβι ματιών και παίρνει μέρος σε ένα παιχνίδι δημιουργικότητας. Άλλοτε μοιάζει με ένα αφηρημένο graffiti κι άλλοτε απλά τονίζει το περίγραμμα των ματιών.

[gallery-625043]

Μάθετε περισσότερα για τα πιο hot beauty trends της σεζόν κατεβάζοντας το HOPE στο iPad  και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321 Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine Instagram: https://instagram.com/hopethemagazine/

Δοκιμάστε τώρα την WEB έκδοση του HOPE Magazine για μπορείτε να πλοηγήστε στο περιοδικό και από την οθόνη του υπολογιστή σας! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.