ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Glitter lips: Η φθινοπωρινή τάση που έχουν λατρέψει οι celebs


1 Σεπτεμβρίου 2016

570-1.jpg

Αυτό το φθινόπωρο δεν θα μείνει ούτε μία χωρίς λάμψη και όγκο στα χείλη της, αφού όλες θα δοκιμάσουμε την ultimate beauty τάση της σεζόν: glitter lips. Και μάλιστα με έντονο χρώμα. Πολύ έντονο χρώμα. Αφού σας δώσουμε τα βασικά how to tips, για όσες δεν έχουν μπει ακόμα στον πειρασμό να φέρουν όλου του κόσμου τη λάμψη στα χείλη τους, θα πάρετε και μία γεύση από το πώς το συνδύασαν οι αγαπημένες μας celebs.

BASIC TIPS: 1. Πριν από οτιδήποτε, βεβαιωθείτε ότι τα χείλη σας είναι πεντακάθαρα και καλά ενυδατωμένα. 2. Όταν, μετά την εφαρμογή του lip gloss ή του lipstick, περάσετε στο glitter, βρέξτε το βουρτσάκι ή το πινέλο με ελάχιστο νερό, ώστε να μη μεταφέρετε μεγαλύτερη ποσότητα glitter από αυτή που χρειάζεται και για να είστε βέβαιες πως ελέγχετε κάθε σημείο στο οποίο το απλώνετε. 3. Απαλά, με τα δάχτυλά σας, ταμπονάρετε τα χείλη για να ελέγξτε αν υπάρχουν σημεία που "προεξέχει" κάποια ποσότητα. Όπου κρίνετε ότι είναι λιγότερη από αυτή που χρειάζεται για να είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα, προσθέστε... με φειδώ.

Γενικότερα πάντως, πειραματιστείτε ελεύθερα. Με ποσότητες, με αποχρώσεις, με υφές, με τα πάντα. Είναι μία ωραιότατη ευκαιρία να παίξετε με την εικόνα σας και να ευχαριστηθείτε τη διαδικασία. Διασκεδάστε το.

And now, let's have a (celeb) look! Chrissy Teigen, Bella Hadid, Naomi Campbell και άλλες είναι ήδη funs και είναι όλες τους η ζωντανή απόδειξη ότι αυτά τα χείλη-υπερπαραγωγή είναι φανταστικά.

[gallery-681275]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.