ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μάθαμε ποιο μακιγιάζ αρέσει στους άντρες


TSVIGKOU

20 Νοεμβρίου 2016

01-beauty-street-style-pfw-ss17.jpg

Η έρευνά μου περιλαμβάνει άτομα ηλικίας από 27 έως και 67. Η ερώτησή μου ήταν απλή και ξεκάθαρη, "Τι μακιγιάζ προτιμάτε να βλέπετε σε εμάς". Στην αρχή αντιμετώπισα από όλους ένα απλανές, αδιάφορο βλέμμα...-άντρες! 
Με μεγάλη προσπάθεια και πίεση κατάφερα να τους κάνω όλους να μιλήσουν. Οι περισσότεροι κάνανε μία εισαγωγή και καλά ότι δεν τους νοιάζει, ό,τι μακιγιάζ και αν επιλέξουμε είναι οκ-δήθεν δεν τους ενδιαφέρει.
Μετά έπρεπε να μιλήσω με πράξεις. Πήρα στα χέρια μου το περιοδικό που βρήκα μπροστά μου, στις beauty σελίδες περιείχε τις τάσεις του μακιγιάζ γι αυτό το φθινόπωρο. Από shimmer lips, σε dark smokey eyes και από eyeliner τύπου Amy Winehouse, σε strobing σε μάγουλα και φρύδια.

Κορίτσια ΣΟΚ...πάθανε ΣΟΚ. Τρεις από αυτούς μου είπαν μάλιστα ότι αυτά είναι για τα Καρναβάλια του Ρίο.

Έτσι ξεκίνησαν να μου λένε γιατί πρέπει να βαφόμαστε έντονα και να κάνουμε υπερβολές, ότι αυτά τα κοροϊδεύουν, ότι τα κόκκινα χείλη είναι sexy αλλά όχι όταν δεν μπορούμε να μιλήσουμε από το lip gloss και ότι τα smokey eyes είναι ωραία αλλά όχι όταν έχουμε panda eyes και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν που είναι η κόρη των ματιών μας.
Δε ξέρω για εσάς, πάντως εγώ κατέληξα στο συμπέρασα ότι το υπερβολικό μακιγιάζ δεν αρέσει σε κανέναν άντρα. Και όταν λέω υπερβολικό εννοώ, παστωμένο πρόσωπο από makeup, σκούρα μάτια λες και έχουμε φάει μπουνιές στα μάτια, glitter και shimmer παντού λες και είμαστε Χριστουγεννιάτικα δέντρα και γραμμές eyeliner που δεν έχουν τελειωμό.
Όσο πιο απλές στο μακιγιάζ, τόσο περισσότερο τους αρέσουμε...

[gallery-715777]

Τσάμπα τόση μελέτη και πειράματα στο πρόσωπό μας κορίτσια μου...εκεί καταλήγω εγώ. Άκου εκεί φυσικό look!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.