ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ας βάλουμε ένα STOP στη γραμμή του eyeliner


TSVIGKOU

5 Δεκεμβρίου 2016

fendi.jpg

Ωστόσο εκείνη ήταν μία soul-jazz τραγουδίστρια και αυτό το επικοινωνούσε μέσα από το στιλ της αλλά και το μακιγιάζ της.


Οι υπόλοιπες κοπέλες που απλά μας αρέσει να είμαστε καλοντύμενες, θέλουμε να ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας αλλά ταυτόχρονα παραμένουμε και πιστές στο κλασσικό στιλ δεν μπορούμε να έχουμε μία ατελείωτη γραμμή στο eyeliner μας.
Δεν ξέρετε πόσες φορές έχω δει στο δρόμο γυναίκες που έχουν χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο προϊόν σα να είναι σκιά και έχουν κάνει μία παχιά γραμμή, που δεν έχει τελειωμό. Επιπλέον ως makeup artist μου έχει τύχει να κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να πείσω ορισμένες ότι το eyeliner πρέπει να έχει ένα STOP.
Δε λέω υπάρχουν και ορισμένες γυναίκες-με rock, alternative look- που το υποστηρίζουν. Αλλά η συνολική τους εμφάνιση ξεχωρίζει από αυτή που επιλέγει η μέση Ελληνίδα. Για φανταστείτε εμένα, με jean, πουκαμισάκι, μπαλαρίνα, ίσιο μαλλί και μία γραμμή eyeliner που ξεκινάει από την εσωτερική ρίζα του ματιού μου και καταλήγει στο υπερπέραν... Η εικόνα και μόνο είναι αστεία!

Γι αυτό ανακαλύψτε μόνες σας το σχήμα του ματιού, πειραματιστείτε πως σας ταιριάζει περισσότερο η γραμμή-να ξεκινάει από την εσωτερική γωνία ή από τη μέση του βλεφάρου-και αποφύγετε τις υπερβολές. Όταν ανοίγετε τα μάτια, η γραμμή του eyeliner πρέπει να προεκτείνετε ελάχιστα από την εξωτερική σας γωνία. Αν έχετε κάνει smokey eyes, μπορείτε να βγείτε λίγο ακόμα προς τα έξω. Σε κάθε περίπτωση όμως βάλτε ένα STOP και αποφύγετε τις υπερβολές στο πάχος αλλά και στο μάκρος της γραμμής!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.