ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Xmas Makeup Look από το Α έως το Ω


TSVIGKOU

25 Δεκεμβρίου 2016

xeili8.jpg

Η fashion editor σας προτείνει το ιδανικό look για σήμερα και εγώ βασίζομαι πάνω σε αυτό και συνδυάζω το απόλυτο makeup look που θα σας μετατρέψει σε Beauty Queens.
Messy smokey eyes, τονισμένα shiny χείλη, επιδερμίδα που ακτινοβολεί είναι τα χαρακτηριστικά που επικρατούν για το σημερινό σας μακιγιάζ. Σαφώς κάθε γυναίκα τα προσαρμόζει στο στιλ της και ανάλογα παίζει με τις εντάσεις. 
Αφιερώστε περίπου 45 λεπτά για το Xmas Makeup Look και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα αποκτήστε το τέλειο μακιγιάζ που απαιτεί η βραδιά.

Ξεκινάμε με την ενυδάτωση, γιατί χωρίς αυτή το look μας δε θα έχει διάρκεια και τα προϊόντα δε θα στρώνουν στην επιδερμίδα μας. Να θυμάστε πάντα ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το serum σας αντί για την κρέμα, πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας. Αφού εφαρμόσετε το προϊόν, ξεκινήστε το makeup μετά από πέντε λεπτά.

[gallery-715984]

Συνεχίζουμε με τη βάση του προσώπου, την οποία αυτή τη φορά πρέπει να την τσιμπήσουμε λίγο παραπάνω, αν σκοπεύουμε να ξενυχτήσουμε. Βλέπετε όσο πιο εντυπωσιακό και επίσημο είναι το μακιγιάζ, τόσο πιο βαριά πρέπει να είναι η βάση. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν παστώνουμε το πρόσωπό μας. Χρησιμοποιούμαι ενυδατικό foundation και στη συνέχεια concealer για μαύρους κύκλους ή άλλα σημάδια που δεν έχουν ήδη καλυφθεί. Αποφύγετε την πούδρα, για να δώσουμε πιο λαμπερή αίσθηση στο Xmas makeup look.

[gallery-715985]

Ρουζ και λάμψεις είναι τα προϊόντα που θα δώσουν σχήμα στο πρόσωπό σας και θα το κάνουν πιο ξεχωριστό από κάθε άλλη φορά. Κάνετε κοψίματα με ένα φυσικό ρουζ και προσθέτετε λάμψη στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο της μύτης σας, κάτω από τα φρύδια και στην εσωτερική κόγχη των ματιών σας.
Λίγη λάμψη-glitter παραπάνω δικαιολογείται λόγω της ημέρας, χωρίς να σημαίνει όμως ότι θα γυαλίζετε ολόκληρες!

[gallery-715987]

Αφού έχουμε το τέλειο πρόσωπο συνεχίζουμε με το μακιγιάζ των ματιών. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αφήσετε τα μάτια σας βαμμένα σε φυσικούς τόνους Ωστόσο για fab αποτέλεσμα προτείνετε το top trend της εποχής που δεν είναι άλλο από το messy smokey look. Θα χρειαστείτε μία σκιά σε καφέ ή γκρι απόχρωση, ένα μολύβι σε ανάλογο χρώμα και φυσικά μία καλή μάσκαρα. Δώστε ένταση στο κινητό σας βλέφαρο, τονίστε άνω και κάτω ρίζες βλεφάρων και ολοκληρώστε το βλέμμα σας με μαύρη μάσκαρα.

[gallery-715988]

Τέλος ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με τα χείλη. Εδώ αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και επιλέγουμε το χρώμα που ταιριάζει με το υπόλοιπο look αλλά και τη διάθεσή μας. Από ένα ανοιχτό φούξια, μέχρι ένα σκούρο burgundy οι επιλογές είναι τόσες πολλές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χείλη πρέπει να έχουν ένταση ανεξάρτητα με το μακιγιάζ των ματιών και glam διάθεση για τις πιο τολμηρές που θα πουν ναι στα glitter lips.

[gallery-715989]

Merry Xmas Gorgeous!

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.