ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τι πρέπει να έχει μέσα το νεσεσέρ μας αυτές τις ημέρες


TSVIGKOU

17 Ιανουαρίου 2017

beauty-neseser95364.jpg

Αυτό το διάστημα έχουν βγει στην αγορά πολλά νέα προϊόντα ομορφιάς, πολλά από τα οποία είναι must για την άνοιξη-η οποία δεν είναι και τόσο μακριά, ημερολογιακά τουλάχιστον.
Με μία επίσκεψή μου στα Galerie de Beaute αλλά και online σε ηλεκτρονικά καταστήματα με beauty προϊόντα, επέλεξα κάποια από τα must-have του μήνα και σας τα παρουσιάζω:

Modern Muse Le Rouge Eau de Parfum, Estee Lauder: Διαχρονικό άρωμα που κάθε chic & classy γυναίκα αγαπάει. Στα Galerie de Beaute το βρήκα με έκπτωση 25%, όπως καταλαβαίνετε δεν μπόρεσα να του αντισταθώ.
Double Wear MakeUp Το Go, Estee Lauder: To νέο υγρό make up έχει διάρκεια όλη μέρα. Από το πρωί, μέχρι το βράδυ η επιδερμίδα μου δείχνει τέλεια και είναι απίστευτα ενυδατωμένη. Δοκιμάστε το!
Skin Moisture Cleansing Wipes Dry/Sensitive Skin, Bioten: Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Επέλεξα αυτά που ταιριάζουν στην επιδερμίδα μου και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Grandiôse Liner, Lancome: Με το συγκεκριμένο προϊόν, επιτέλους πετυχαίνω τη γραμμή eyeliner που πάντα ήθελα.
La Mer The Foundation Brush: Χρειαζόμουν πινέλο για το foundation και επέλεξα το καλύτερο.
Blush Horizon, Chanel: Όλες χρειαζόμαστε fresh όψη στο πρόσωπό μας. Με το συγκεκριμένο ρουζ την αποκτούμε τόσο εύκολα.
Prep+Prime 24-hour extend eye base, ΜΑC: Ένα primer σκιών, ειδικά σχεδιασμένο για να παρατείνει την εμφάνιση του μακιγιάζ των ματιών μας.

[gallery-716129]
 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.