ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Συμβουλές για το μακιγιάζ του πρώτου ραντεβού


TSVIGKOU

25 Ιανουαρίου 2017

cavalli-bss15-035.jpg

Είναι γνωστό ότι σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εικόνα σας για τη σημερινή ημέρα. Ιδανικά θα πρέπει να διατηρήσετε το στιλ σας και να αναδείξετε τη θηλυκότητά σας. Αυτό πρέπει να κάνετε και στο μακιγιάζ, να τονίσετε με διακριτικό τρόπο τα δυνατά σας χαρακτηριστικά.

  • Αν λοιπόν το δυνατό σας σημείο είναι τα χείλη, επιλέξτε ένα έντονο κραγιόν. Αποφύγετε το κλασσικό κόκκινο, δεδομένου ότι αποτελεί μία cliche επιλογή και προτιμήστε μία ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση. Τα cherry lips είναι ιδανικά για τη σημερινή περίσταση.

[gallery-716173]

 

  • Όσες διαθέτετε το τέλειο βλέμμα και θέλετε με αυτό να εντυπωσιάσετε, χρησιμοποιήστε μία σκιά σε καφέ ή γκρι και τονίστε το κινητό σας βλέφαρο, ντεγκραντάρωντας το χρώμα στο άνω μέρος. Εφαρμόστε μάσκαρα και αν έχετε μεγάλα μάτια τονίστε τις εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων με σκούρο μολύβι ματιών. Αν αγαπάτε το eyeliner, μπορείτε να επιλέξετε cat eye look, προσέχωντας όμως η γραμμή να είναι λεπτή και όχι ιδιαίτερα μακριά.

[gallery-716174]

Τέλος για το υπόλοιπο πρόσωπο φροντίστε το foundation σας να είναι λαμπερό. Ένα trick που μπορείτε να κάνετε είναι να ανακατέψετε ελάχιστη ποσότητα από το serum σας, με τη βάση και να την εφαρμόσετε με ένα πινέλο. Σβήστε τυχόν σημάδια που δεν έχουν καλυφθεί και μαύρους κύκλους, με concealer σε φυσική απόχρωση και με ένα ρουζ τονίστε ελαφρώς τα ζυγωματικά σας.

Συμβουλές για σωστή εφαρμογή του Foundation

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.