ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το trick που θα κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο αδύνατο


TSVIGKOU

4 Φεβρουαρίου 2017

balmain-bss15-010.jpg

Ο απόλυτος οδηγός για σωστή επιλογή foundation

Για τα πιο επίσημα, χειμερινά σας looks τα κοψίματα με makeup έχουν σίγουρα πιο έντονο αποτέλεσμα. Ενώ αντίθετα για το καλοκαίρι που αναζητάμε κάτι πιο fresh και ανάλαφρο, η χρήση ρουζ μας λύνει τα χέρια.

Πώς θα κάνετε κι εσείς το αψεγάδιαστο contouring της Kate Hudson

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε makeup, ένα σφουγγαράκι είναι βοηθητικό για να απλώσετε το προϊόν. Ξεκινήστε εφαρμόζωντας μία γενναιόδωρη ποσότητα κάτω από τα κόκκαλα των μήλων σας, συνεχίστε προς τα πάνω, κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας και στην άκρη στο πηγούνι σας αλλά και κάτω από αυτό-ιδανικό για όσες θέλουν να κρύψουν το διπλοσάγωνο.

Συμβουλές για σωστή εφαρμογή του Foundation

Όταν θα κοιταχτείτε στον καθρέφτη θα πρέπει από τη μία σας πλευρά να έχει σχηματιστεί ένα E και από την άλλη ένα 3. Επιπλέον το makeup θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τρεις τόνους πιο σκούρο, από τη φυσική σας απόχρωση και αφού το εφαρμόσετε με το σφουγγάρι ή το πινέλο για foundation, θα το κάνετε blend με την υπόλοιπη βάση στο πρόσωπό σας. Όσο περισσότερο το δουλεύετε, τόσο θα σβήνει και το αποτέλεσμα θα μοιάζει φυσικό. Οπότε φτάστε το στο σημείο που είναι ικανοποιητικό για εσάς.

[gallery-716237]
Αν έχετε μία παλέτα concealer με πολλές αποχρώσεις-και σκούρες-μπορείτε να κάνετε κοψίματα και με το συγκεκριμένο προϊόν.

Όσες επιλέξετε ρουζ ή terracotta, τα πράγματα είναι πιο απλά για εσάς. Θα ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία, με τη μόνη διαφορά ότι θα προτιμήσετε πινέλο για ρουζ-το γωνιακό είναι τρομερά βοηθητικό-και μόνες σας θα κρίνετε πόσο προϊόν, θέλετε να βάλετε για να είναι το αποτέλεσμα όπως το έχετε ονειρευτεί.

Απαιτείται μεγάλη προσοχή στην terracotta, αν περιέχει glitter-shimmer μπορεί το makeup να είναι τρομερά glam και καλοκαιρινό. Γι αυτό προτιμήστε ένα matte προϊόν για τα κοψίματα και στη συνέχεια από πάνω περάστε το shimmer.

[gallery-716236]

Το highlighter χαρίζει τη χαμένη λάμψη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.