ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ της άνοιξης μας θέλει γεμάτες φρεσκάδα


TSVIGKOU

22 Φεβρουαρίου 2017

kors-bfwss17-001.jpg

Ακόμα και για το άρωμά μας, θέλουμε να έχει νότες από αρώματα λουλουδιών αλλά σίγουρα να μας θυμίζει και κάτι από το αντηλιακό μας.
Σκεφτείε φρεσκάδα, καθαριότητα, νεότητα, και αναμφισβήτητα τη γυναικεία γοητεία την οποία θέλετε να αναδείξετε, αυτή την εποχή. Κάντε στην άκρη μουντά χρώματα, βαριές υφές και σκληρές τεχνικές στο μακιγιάζ. Επικεντρωθείτε σε luxury όψη της επιδερμίδας σας και βγάλτε προς τα έξω την κρυμμένη νεότητά σας.

Αυτό είναι το μυστικό για να δείτε αποτελέσματα από την ενυδατική σας κρέμα

Όλα αυτά ξεκινάνε από την προετοιμασία του ανοιξιάτικου νεσεσέρ, το οποίο ενδεικτικά μπορεί να περιέχει τα εξής προϊόντα.

[gallery-716317]

Οι παραπάνω προτάσεις ενδεχομένως να έρχονται σε αντίθεση από τα trends για την ερχόμενη άνοιξη. Ωστόσο κάθε σεζόν έχουμε τα trends και τις all time classic επιλογές. Κάθε γυναίκα επιλέγει να ακολουθήσει αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ της ή ανάλογα με την περίσταση διαλέγει το look που θα επιλέξει.
Δε γίνεται λοιπόν ανά εποχή να μην τονίζουμε ποια είναι τα standard χρώματα και οι διαχρονικές επιλογές που μπορούμε να επιλέξουμε. Παστέλ αποχρώσεις, απαλό μακιγιάζ και αίσθηση φρεσκάδας είναι τα τρία χαρακτηριστικά της άνοιξης, μην τους αντιστέκεστε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.