ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Με τρία καλλυντικά πετυχαίνουμε το ιδανικό Spring makeup look


TSVIGKOU

24 Μαρτίου 2017

beckham-bss15-039.jpg

Gallery: Δείτε εδώ παστέλ σκιές
[gallery-716425]

Αναμφισβήτητα είναι μία εποχή που χαρακτηρίζεται από fresh and healthy look και εμείς δεν έχουμε παρά να υιοθετήσουμε ανάλογη beauty διάθεση.

Το βασικό καλλυντικό για να πετύχουμε το συγκεκριμένο look είναι ένα, το απαλό ροζ κραγιόν. Ξεκινάμε κάνοντας μία ελαφριά και καλυπτική βάση στο πρόσωπο. Μην ξεχνάτε την ανάμειξη που μπορείτε να κάνετε, για απαλό και λαμπερό look.
Σας θυμίζω το άρθρο για να το πετύχετε: Χρειάζεστε μόνο δύο προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα

Συνεχίζουμε τονίζοντας τα μάτια μας. Χρειαζόμαστε μία καλή μάσκαρα και να δώσουμε έμφαση στις ρίζες των βλεφαρίδων και όχι στις άκρες. Ένας σημαντικός κανόνας, που δεν πρέπει να ξεχνάτε. 
FYI: Οι Γαλλίδες ακολουθούν ένα beauty trick και πετυχαίνουν σαγηνευτικό βλέμμα.
Διαβάστε πώς εδώ: Αυτό το beauty trick επιλέγουν όλες οι Γαλλίδες για σαγηνευτικό βλέμμα

Τέλος με το κραγιόν βάφουμε τα χείλη μας-θα πρέπει να είναι ενυδατωμένα, καθώς τόσο απαλά χρώματα τονίζουν και την παραμικρή ατέλεια-και προσθέτουμε ελάχιστο προϊόν και στα μάγουλα για ζωντανό και φρέσκο look.

Όπως διαπιστώνετε δεν κάναμε highlighting, contouring, δε βάψαμε καθόλου τα μάτια-μπορούμε να προσθέσουμε με το δάχτυλο και με ταμποναριστές κινήσεις ελάχιστο κραγιόν ακόμα και στο κινητό βλέφαρο-και μέσα σε λίγα λεπτά αποκτήσαμε την πιο δυνατή και διαχρονική τάση της άνοιξης, στο μακιγιάζ: Το μακιγιάζ της άνοιξης μας θέλει γεμάτες φρεσκάδα

[gallery-716458]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.