ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ που σας δείχνει πιο αδύνατες


TSVIGKOU

26 Ιουνίου 2017

makeup-for-black-women-tumblr-art-makeup-cosmetics-highlighter-business-online-black-art-afro.jpg

 

[gallery-717083]

Αφού δημιουργήσετε τη βάση στο πρόσωπό σας-απαλή ή έντονη-, πουδράρετε ελαφρώς τα ζυγωματικά σας με διάφανη πούδρα και ένα μεγάλο πινέλο ρουζ. Στη συνέχεα με το ίδιο πινέλο ή ένα κοφτό, γωνιακό τονίστε την περιοχή κάτω από τα κόκκαλα των μήλων σας. Σκουρύνετε αρκετά και συνεχίστε τη διαδικασία προς τα πάνω, στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας και προς τα κάτω, στην άκρη στο πηγούνι προς το λαιμό. Η έμφαση πρέπει να δίνεται στα ζυγωματικά, ενώ στα υπόλοιπα σημεία να είναι πιο σβηστό, blended το αποτέλεσμα.

Αν θέλετε αυστηρό αποτέλεσμα μείνετε μόνο με το bronzer, διαφορετικά δώστε χρώμα και φρεσκάδα στο πρόσωπο με ένα ρουζ σε ροζ ή κοραλί απόχρωση. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε γυαλάδα, πάνω στο κόκκαλο, κοντά στο ζυγωματικό σας.

[gallery-715987]

Στο υπόλοιπο πρόσωπο, αφεθείτε απλά ελεύθερες. Μπορείτε να τονίσετε ελαφρώς τις ρίζες των βλεφάρων, να επιλέξετε το αγαπημένο σας έντονο κραγιόν, να αφήσετε σε φυσικούς τόνους χείλη και μάτια ή το αντίθετο, να επιλέξετε έντονες αποχρώσεις και για τα δύο. Ανάλογα με το στιλ που θέλετε να λανσάρετε, την περίσταση της εξόδους και τη διάθεσή σας, βρείτε το μακιγιάζ που σας ταιριάζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.