ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά τα tips θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το τέλειο smokey look


TSVIGKOU

12 Ιουλίου 2017

smokey-eye-featured.jpg

Οι αποχρώσεις ποικίλουν από το κλασσικό μαύρο, γκρι μέχρι μωβ και μπλε, ανάλογα με τη διάθεση και το στιλ που θέλετε να επικοινωνήσετε, επιλέγετε την κατάλληλη. Προσωπικά αγαπώ το γκρι και το καφέ, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τα μελί μάτια μου και τη σταρένια επιδερμίδα μου.

Βασικό tip για να πετύχετε το look είναι να δουλέψετε με πινέλο ή ακόμα και μπατονέτα το μολύβι που έχετε τοποθετήσει στις ρίζες των βλεφάρων. Με απαλές κινήσεις, όσο το δουλεύετε τόσο περισσότερο smokey look αποκτά. On top, στο κινητό βλέφαρο εφαρμόζουμε πάντα σκιά στην απόχρωση που επιθυμούμε. Από τη σκούρα καφέ, μαύρη μέχρι τη μεταλλική κεραμιδί και χρυσή οι επιλογές είναι πολλές, επιλέγουμε την κατάλληλη ανάλογα με την περίσταση.

 

Σε περίπτωση που τονίσετε τις κάτω ρίζες των βλεφάρων είναι SOS να εφαρμόσετε μολύβι και στις εσωτερικές, κάτω ρίζες. Διαφορετικά το μάτι σας δείχνει πιο μικρό, πιο κουρασμένο και δεν τονίζεται καθόλου το σχήμα που έχετε. Χρησιμοποιήστε kohl μολύβι σε σκούρα απόχρωση και δώστε βάθος στο βλέμμα, όπως απαιτεί το συγκεκριμένο makeup look.

Αρκετές με ρωτάτε αν μπορείτε να κάνετε smokey eyes το καλοκαίρι. Η απάντηση είναι ΝΑΙ, τα looks δεν έχουν εποχή. Το μυστικό κρύβεται στο συνδυασμό που θα κάνετε και τι θα επιλέξετε για την υπόλοιπη εμφάνισή σας. Προσωπικά λατρεύω τα smokey eyes και τις ημέρες που έχω χρόνο, τα κάνω ακόμα και για να πάω στο γραφείο. 

Στην gallery που ακολουθεί πάρτε ιδέες για προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε για να πετύχετε το look. Δείτε ακόμα το smokey look που δημιουργούν makeup artists σε μοντέλα για να περπατήσουν στα catwalks διάσημων σχεδιαστών.

[gallery-715988]

Για ένα εύκολο smokey look βρείτε την κατάλληλη μάσκαρα και μία σκουρόχρωμη σκιά. Τονίστε ρίζες και κινητό βλέφαρο με τη σκιά που έχετε επιλέξει και ενισχύστε το look με αρκετή μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων.

Για περισσότερα tips, περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί:

[gallery-716738]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.