ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μία shimmery σκιά είναι αρκετή για το καλοκαιρινό makeup look


TSVIGKOU

15 Ιουλίου 2017

145768.jpg

Οι επιλογές είναι αρκετές, ωστόσο με αυτά τα χρονικά δεδομένα περιορίζονται. Μέσα σε πέντε λεπτά μπορούμε να κάνουμε απαλή βάση-άλλωστε το καλοκαίρι δε θέλουμε βαρύ αποτέλεσμα-, να ενισχύσουμε το μαύρισμα με bronzer, να τονίσουμε χείλη με το αγαπημένο μας κραγιόν και να δώσουμε μία διακριτική γυαλάδα στο κινητό μας βλέφαρο.

Διαβάστε ακόμα: Το mix που θα κάνει την επιδερμίδα μας να δείχνει ηλιοκαμένη

 

Το συγκεκριμένο eye look είναι ό,τι πρέπει για τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς δίνει αυτή τη διακριτική γυαλάδα που δημιουργεί αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα, έχει glam διάθεση ενώ ταυτόχρονα κατατάσσεται στα φυσικά makeup looks. 

Βρίσκουμε λοιπόν την κατάλληλη shimmery σκιά, την εφαρμόζουμε ιδανικά με το δάχτυλο για να μπορέσει να γράψει στο μάτι και ολοκληρώνουμε το look με αρκετή μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων

Δεδομένου ότι έχετε επιλέξει σκιά σε nude απόχρωση μπορείτε να την εφαρμόσετε ακόμα και στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στην καρδιά των χειλιών αλλά και κάτω από το τόξο του φρυδιού. Αυτά είναι τα τρία μέρη που μπορούμε να προσθέτουμε γυαλάδα και έτσι να αναδεικνύουμε το μαυρισμένο μας look αλλά και να αποκτούμε εντυπωσιακή, λαμπερή βάση.

[gallery-717173]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.