ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσετε sunkissed βάση


TSVIGKOU

18 Ιουλίου 2017

sunstripping-1.jpg

Πώς πρέπει να είναι η sunkissed επιδερμίδα;

Πριν σας πούμε πώς να την αποκτήσετε να ξεκαθαρίσουμε ότι το focus στην sunkissed επιδερμίδα δεν είναι μόνο στην ηλιοκαμένη όψη της. Δίνουμε προσοχή και στην λάμψη που προκύπτει από την ενυδάτωση. Η βάση που θα κάνουμε στην επιδερμίδα μας πρέπει να είναι super ενυδατική και τα προϊόντα να έχουν shimmery υφή.

Πώς την αποκτούμε λοιπόν;

Η πρότασή μας είναι να ακολουθήσετε το αγαπημένο μας mix. Ανακατέψτε μία σταγόνα από το serum και δύο σταγόνες από το ενυδατικό, ελαφρύ foundation σας. Απλώστε το στο πρόσωπο με ταμποναριστές κινήσεις και χρήση πινέλου ή σφουγγαριού και συνεχίστε το ίδιο σε λαιμό και ντεκολτέ. On top επιλέξτε ένα light bronzer που περιέχει shimmery-μπορείτε να χρησιμοποιήσετε powder ή creamy υφή. Εφαρμόστε το σε όλο το πρόσωπο και επιμείνετε κυρίως στα ζυγωματικά, στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των βλεφάρων, στο πηγούνι και στην καρδιά που σχηματίζει το άνω χείλος σας.

Foundation, serum και bronzer είναι τα τρία προϊόντα που χρειάζεστε για να πετύχετε sunkissed βάση. Στην gallery που ακολουθεί σας προτείνουμε προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε:

[gallery-717191]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.