ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι makeup experts από τη NYFW αποκαλύπτουν το μυστικό για flawless skin


TSVIGKOU

14 Σεπτεμβρίου 2017

victoria-beckham-awss18-016.jpg

Ας δούμε όμως αναλυτικά κάποια από τα SS18 shows της Νέας Υόρκης που τίμησαν τη φυσική ομορφιά Ξεκινάμε με οίκους όπως Mansur Gavriel, Prabal Gurung, Alexander Wang αλλά και Victoria Beckham, η οποία αποθέωσε τα φυσικά χαρακτηριστικά των μοντέλων.

Backstage στο catwalk Mansur Gavriel o makeup artist αποκάλυψε ότι το fresh makeup look είναι ουσιαστικά το αντίθετο του selfie makeup. "Σκεφτείτε ότι αυτό το μακιγιάζ είναι η πραγματικότητα σε σχέση με το βαρύ μακιγιάζ που συναντάμε στα social media."


Mansur Gavriel

"Σίγουρα το συγκεκριμένο look έγραψε τέλεια στα 20χρονα μοντέλα, ωστόσο χρειάστηκε δουλειά για να το πετύχουμε ακόμα και σε αυτά. Όταν ένας σχεδιαστής ζητάει ένα "No makeup, makeup" ουσιαστιά πρέπει να αναδείξεις τον τόνο της επιδερμίδας, αφού πρώτα έχεις ενυδατώσει σωστά το δέρμα με καλή κρέμα προσώπου, ματιών και έχεις επιλέξει ένα foundation για φυσικό αποτέλεσμα."



Το ίδιο συνέβη και στο catwalk της Victoria Beckham. Η υπεύθυνη του makeup Pat McGrath ξεκίνησε με την ενυδάτωση "Είναι πολύ fresh, πολύ φυσικό και όλο βασίζεται στην περιποίηση της επιδερμίδας," είπε χαρακτηριστικά η Pat McGrath, η οποία να θυμίσουμε ότι πρόσθεσε eyeliner στις ρίζες των βλεφάρων και τόνισε σημεία του προσώπου με higlighter.



Victoria Beckham​

[gallery-717471]

Τέλος κλείνουμε με το show του Alexander Wang, όπου η makeup expert Diane Kendall έκανε focus ξεχωριστά στην ομορφιά των πασίγνωστων μοντέλων που περπάτησαν στο catwalk. Χρησιμοποίησε χρώματα που βελτίωσαν τα χαρακτηριστικά και την υφή της επιδερμίδας τους.



Alexander Wang​


Αν επιθυμείτε no makeup, makeup look στοχεύετε στην υγιή, λαμπερή επιδερμίδα. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται καθημερινά σχολαστικός καθαρισμός προσώπου, καθώς και πρωινή/βραδινή περιποίηση με προϊόν που ταιριάζει στον τύπο δέρματος.
Προϊόντα που μπορούν να καλύψουν βασικές ανάγκες της επιδερμίδας σας, αυτή την εποχή ακολουθούν στην gallery. Περιηγηθείτε και ανακαλύψτε τα.


[gallery-716415]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.