ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ο οίκος Chanel για μία ακόμη φορά ανέβασε το makeup και το hairstyle ένα επίπεδο παραπάνω


TSVIGKOU

5 Οκτωβρίου 2017

chanel-28172984.jpg

Η κλασσική, χαμηλή και τόσο σικάτη αλογοουρά δέθηκε με ένα κομμάτι plexiglass και έτσι ξαφνικά έκανε upgrade σε stylish και μοντέρνο χτένισμα ιδανικό για νέες αλλά και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

Δε γίνεται να μην σχολιάσουμε το πόσο ενυδατωμένα, λαμπερά ήταν τα μαλλιά των μοντέλων. Βλέπετε η τάση του καθαρού, ενυδατωμένου παραμένει τόσο στο πρόσωπο, όσο και στα μαλλιά.

Μένοντας στο χτένισμα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η αλογοουρά ήταν πιο απλοποιημένη και από αυτή που κάνουμε εμείς στα μαλλιά μας. Τούφες έπεφταν στο πρόσωπο των μοντέλων, ήταν πιασμένη χαμηλά για να δείχνει chic and elegant, είχε χωρίστρα στη μέση για να χαρίζει μια αυστηρότητα σε όλο το στιλ.

Συνεχίζοντας με το μακιγιάζ εκεί θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Tom Pecheux έσπασε τα όρια. Οι χρωματιστές σκιές στο κινητό βλέφαρο ακουμπούσαν ακόμα και το τόξο των φρυδιών, το ρουζ ήταν γενναιώδορα απλωμένο στα μάγουλα δείχνοντας μια νεανική ζωηράδα στα πρόσωπα, ενώ τα χείλη ήταν τονισμένα με κραγιόν αλλά και lipgloss και είχαν μια ελαφριά smudged όψη.

Η χρωματική παλέτα περιείχε τα πάντα, μπλε σκιά ματιών, ροζ μήλα και κατακόκκινα glossy χείλη.

Η επιδερμίδα ήταν φυσική, ενώ τα φρύδια των μοντέλων ήταν πυκνά και τονισμένα.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε τα looks από το SS18 fashion show, του οίκου Chanel:

[gallery-717637]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.