ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς ένα ατύχημα έκανε ένα μοντέλο να επαναπροσδιορίσει την ομορφιά


TSVIGKOU

10 Νοεμβρίου 2017

22794120-359612607817724-2926345734854803456-n.jpg

Ενώ το πρώην μοντέλο Lauren Scruggs Kennedy λέει αυτές τις λέξεις με ειλικρίνεια και με πλήρη πεποίθηση, αναγνωρίζει ότι στο παρελθόν δεν ήταν αυτά τα πιστεύω της - και ότι το τελευταίο καιρό ανακάλυψε την αξία της, κοιτάζοντας τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Σε ένα τρομερό ατύχημα, ο έλικας του αεροπλάνου έκοψε το πρόσωπο, τον ώμο και το αριστερό χέρι της Lauren. Ξαφνικά η αξία της, η οποία όπως αναφέρει στηρίζοταν στη φυσική της ομορφιά, αμφισβητήθηκε. Ευτυχώς, καθώς η ανάρρωσή της προχώρησε, ανακάλυψε το πραγματικό νοήμα της ομορφιάς, κάρι που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και καιρό. "Μετά το ατύχημα μου έλεγα," δεν αισθάνομαι όμορφη αυτή τη στιγμή και δεν έχει σημασία ... αυτό δεν πρέπει να καθορίσει τη ζωή μου".

Είχε χάσει το χέρι της, ένα από τα μάτια της και την καριέρα της ως μοντέλο. Ωστόσο μέσα από όλα αυτά, η καρδιά της Lauren βίωσε μια αλλαγή και τελικά έγινε μέσα της μια αποκάλυψη. "Πώς υπηρετείτε τους ανθρώπους, πώς χρησιμοποιείτε την ιστορία σας για να ενθαρρύνετε τους άλλους", είναι αυτό που λέει τώρα, που ουσιαστικά εκπροσωπεί ένα πιο σημαντικό είδος ομορφιάς, που κανένας καθρέφτης δεν μπορεί να το καταγράψει, να προσπεράσει.

Αυτές οι κουβέντες είναι εύκολο να της πει κάποιος, ωστόσο δύσκολο να τις πιστέψει. 

"Υπάρχουν τόσα πράγματα που μας λένε και που μπορεί να μας ρίξουν, όπως η φράση "Είναι πιο όμορφο "... που πάντα επικεντρώνεται στην εξωτερική εμφάνιση."

Για το λόγο αυτό η αναζήτηση πρέπει να γίνεται μέσα μας και έτσι είναι πιο σημαντική. Παρόλο που η ιστορία της Lauren είναι μοναδική, περνάει σπουδαία μηνύματα. Ότι δεν πρέπει να μένουμε στην επιφάνεια, βουτάμε πιο βαθιά, μέσα στη ζωή που δημιουργήσαμε για να ζήσουμε.

Τι είναι λοιπόν η ομορφιά; Η Lauren περπατά κατά μήκος της παραλίας με το προσθετικό χέρι, το κεφάλι ψηλά και ένα χαρούμενο χαμόγελο απλώνεται σε ένα τραυματισμένο πρόσωπο και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αντιπροσωπεί μια εκπληκτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση ομορφιά. 
Τι σημαίνει ομορφιά για τη Lauren; "Η ομορφιά είναι ατρόμητη. Η ομορφιά είναι εμπιστοσύνη. Η ομορφιά είναι αγάπη. Η ομορφιά είναι ... "

Η ομορφιά είναι η δύναμη κάθε ανθρώπου να αισθάνεται, να νιώθει όμορφος... προσθέτουμε εμείς!

Στο video που ακολουθεί δείτε την ιστορία της Lauren Scruggs Kennedy:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.