Άυτή η σκιά αναδεικνύει κάθε χρώμα ματιού

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017
eyeshadows.jpg

 

Και εκεί που το Millennial pink- αυτή η ροζ απόχρωση που πρωταγωνιστεί παντού-είναι το χρώμα που συζητούν όλοι, το πράσινο έρχεται να διεκδικήσει έδαφος από σήμερα και πιθανότατα μέχρι και τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Δεδομένο ότι οι περισσότερες προτιμούν τη μεταλλική του υφή, η συγκεκριμένη απόχρωση θα πρωταγωνιστήσει στα festive makeup looks των εορτών.

Σύμφωνα με το Pinterest λοιπόν η μεταλλική πράσινη σκιά και γενικότερα το μακιγιάζ ματιών στη συγκεκριμένη απόχρωση έχει αυξηθεί στην αναζήτηση κατά 70%, τους τελευταίους μήνες. 

Κάποια από τα πιο πολυσηζητημένα beauty brands στα λανσαρίσματά τους έχουν σκιές σε ανάλογες αποχρώσεις. 

Με το party season να είναι προ των πυλών, έχουμε ήδη ξεκινήσει την έρευνα για σκιές σε πράσινο μεταλλικό χρώμα, ιδανικά να περιέχει και glitter. Με μία μικρή έρευνα online, βρήκαμε ορισμένα και σας προτείνουμε να επενδύσετε και να το επιλέξετε για το επόμενο makeup look σας.

Συνδυάστε μία από τις παραπάνω σκιές με nude lips. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός στο μακιγιάζ. Δίνουμε έμφαση στο μάτι και αφήνουμε σε φυσικούς τόνους τα χείλη. Πάρτε ιδέες για nude lips, από τις street style εμφανίσεις που ακολουθούν:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα