ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Black Friday: Οι έξυπνες beauty αγορές που μπορείτε να κάνετε σήμερα


TSVIGKOU

24 Νοεμβρίου 2017

beautyproducts.jpg

 

Η Mαύρη Παρασκευή γνωστή ως Black Friday είναι η επόμενη ημέρα από την "Ημέρα των Ευχαριστιών"-Thanksgiving Day- στις Ηνωμένες Πολιτείες (η τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου), η οποία θεωρείται η αρχή για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές από το 1952. Σύμφωνα με τις καταγραφές των καταστημάτων, τη συγκεκριμένη ημέρα γίνονται οι περισσότερες αγορές. Είναι η πιο πολυσύχναστη ημέρα αγορών όλου του χρόνου και αυτό ήταν η αφορμή για να γίνονται οι μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς. 

Black Friday γίνεται και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και μάλιστα πολλά καταστήματα αλλά και σε online αγορές, κρατάνε τις εκπτώσεις για όλο το Σαββατοκύριακο. 

Αν σκοπεύετε λοιπόν να κάνετε τις αγορές σας αυτές τις ημέρες και να επωφεληθείτε τις χαμηλές τιμές, οι συμβουλές μας είναι οι εξής:

  • Επενδύσετε σε προϊόντα που είναι ακριβά και δυσκολεύεστε να τα αγοράσετε στην κανονική τους τιμή.
  • Αγοράστε παραπάνω τεμάχια προϊόντων που χρησιμοποιείτε καθημερινά.
  • Κάνετε Χριστουγεννιάτικες αγορές για φίλους και συγγενείς.
  • Κάνετε τολμηρές αγορές προϊόντων που είστε διστακτικές αν θα τα χρησιμοποιήσετε. Σκεφτείτε ότι σε τόσο χαμηλή τιμή δε θα τα ξαναβρείτε.
    Αν κάνετε την αγορά σας και δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε κάποιο καλλυντικό, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά μας.


Προσωπικά να σας ενημερώσω ότι έκανα τις αγορές μου, αφού βρήκα προϊόντα σε τρομερά χαμηλές τιμές. Επειδή δεν μπορούσα να λείψω από το γραφείο, εκμεταλλεύτηκα τις online προσφορές της Black Friday. Στην gallery που ακολουθεί δείτε τις beauty αγορές μου.

[gallery-717869]

Extra Tip: Αν δε βγαίνετε από το σπίτι σας χωρίς άρωμα, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική να κάνετε αγορά σε ένα αγαπημένο σας προϊόν ή κάποιο νέο που μυρίσατε και σας άρεσε. Στην gallery που ακολουθεί σας προτείνουμε κάποια από τα αγαπημένα μας αυτή την εποχή. Επισκεφθείτε μεγάλα καταστήματα ομορφιάς -Galerie de Beaute, Attica Beauty-, μυρίστε τα αρώματα, δείτε την έκπτωση που έχουν και αγοράστε τα.

[gallery-717332]

Αν δεν έχετε χρόνο κι εσείς, όπως κι εγώ μπείτε στα online καταστήματά τους. Μην αμελήσετε να επισκεφθείτε και το νέο e-shop, της Estee Lauder- www.esteelauder.gr

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.